Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas se to zove polegač
    I "napada" i dečke i cure.
    Vele da je to onaj koji je bio zaljubljen i odbijen od strane napadnutog...pa nakon što je umro se osvečuje tako da ti noču sjedne za vrat i guši te.
    Imam doma dosta starijih susjeda koji su se probudili u masnicama..kažu da možeš vikat kolko očeš,al te nitko ne čuje i nemreš se pomaknut.
    Friških svjedočanstva nisam čula...bit će da danas nema neuzvračenih ljubavi..il je konkurencija veča
    evo mene napalo nedavno, zapravo ima jedno godina dana.
    samo ja sam mislila da me pere neki infrakt ili nešto tako. Uglavnom osjećaj je tako neugodan da se uopće ne čudim što paralizi sna dodaju svakojake priče.
    Uglavnom službeno se to zove paraliza sna i postoji znanstveno objašnjenje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    samo ja sam mislila da me pere neki infrakt ili nešto tako. Uglavnom osjećaj je tako neugodan da se uopće ne čudim što paralizi sna dodaju svakojake priče.
    Pa za puno ovakvih pojava postoji znanstveno objašnjenje, ali ako ga ljudi ne znaju, skloni su te stvari pripisati nekim čudnim silama...

Konkretno, sigurno da se takve epizode češće događaju mladima, a i mladim majkama - zbog neispavanosti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.04.2014. at 12:46

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Kosjenka, hvala za info
    uglavnom, kao dijete sam slušala par priča od poznatih (ozbiljnih) ljudi koji su ovo iskusili, i naravno pripisivali nadnaravnom
    baš mi je drago da sam saznala o čemu se zapravo radi (nikad ranije nisam čula za paralizu sna)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •