-
Gdje se to nameće išta ovdje. Ja vidim isto da mi se suprotno mome nameće,samo što se još nije napisalo da bi mi (religijske) vrijednosti moje babe,prababe trebalo izbit psihoterapijom,jer su ovdje neki,eto, inteligentniji pa se ne povode za "većinom" i svojom su zdravom pameću zaključili da je moje vjerovanje u Boga "folklor". Pa imate pravo vjerovat u što god hoćete,ili ne vjerovat.
Inače sam društvena od rođenja,dosta "umjetnički tip", i kad je bilo sramota biti Ateist ja sam isticala da je to moj otac jer me nije bilo ni strah nit me briga hoću li biti "izopćena" iz društva. Uvijek sam direktno postavljala pitanja i časnim sestrama i vjeroučiteljima ako bi mi nešto bilo nejasno ili čak nelogično. I kao takav "karakter" još uvijek vjerujem u Boga. To pobiva činjenicu da samo oni željni neke pripadnosti u društvu naginju vjerovanju,šta neznaci da nema i takvih. Kao što ima i onih koji se deklariraju Ateistima,Budistima itd u žarkoj želji da budu posebni i drugaciji od drugih. Svaka čast onima koji stvarno žive svoja uvjerenja,ali stvarno i iskreno.
Hvatate se za svaku rijec drugoga u zelji da ga ponizite i omalovazite. Bas mi je to grozno,ruzno. Razmislite o nasoj djeci,mozda bas budu zivjeli u sustoj suprotnosti od nasih uvjerenja....bili i prema njima ovako postupali. Fuj ma fuj
Bas mi je drago bilo kad je tema okrenula u veselom tonu. Sad mi se vise nimalo nesvida.
Eto sad me slobodno popljujte.
Živile
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma