Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nema. Te osobe su upućene u te stvari isto ko ja, tako da sve stoji. Mislim da se sve manje spominju te priče o urocima a više slučajnost. Ali meni je interesantno kud je krenula ova tema. Hebalo majku, što svaki put nevjernici moraju pokakati vjernike i ismijavati ih? Meni je Feng Shui sranje i homeopatija isto tako, pa ne trčim za pobornicima toga istoga pizditi im kako je to bezveze, uvjeravajući ih da su primitivni i lakovjerni.
    Pa i ja se volim družiti s ljudima različitih uvjerenja. Neki dan sam imala raspravu na temu homeopatije s poznanicom, ja sam zastupala stanovište da je to placebo, ona je rekla kako ne tvrdi ništa, ali da je njenoj djeci pomoglo. Pa smo na tome ostali.

E sad da je ona meni rekla da sam zatucana jer ne koristim homeopatiju, vjerojatno bi rasprava krenula u malo drugačijem smjeru :/
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 19.04.2014. at 15:41

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Neki dan sam imala raspravu na temu homeopatije s poznanicom, ja sam zastupala stanovište da je to placebo, ona je rekla kako ne tvrdi ništa, ali da je njenoj djeci pomoglo. Pa smo na tome ostali.
    ja sam neki dan razgovarala s ženom iz moje priče
    ona kaže da je dobro, poslije nikakve smetnje više nije imala, mada iz predostrožnosti nije probala jesti mahune, ali kaže da ih ionako ne voli, pa joj dobro došlo
    kažem da mi je drago, ali da ja ne mogu vjerovati u način njenog
    ozdravljenja
    kaže ona da ni ona prije nije u to vjerovala, ali da je njoj pomoglo
    i zaključila da uostalom nije važno je o hodža stvarno pomogao ili je organizam nekako došao na staro, spontano ili uz pomoć lijekova, a da se to slučajno potrefilo sa skidanjem uroka, glavno je da je njoj dobro

i u pravu je

pomikaki, ja bih se kladila (i izgubila) da si ti (zatucani ) pobornik homeopatije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •