Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ima, ali se šuti o tome da ne sablažnjavamo one kojima ionako to nije bitno...
    ma joj, kao da je onima koji o tome sute bitno da se oni kojima nije bitno ne sablaznjavaju. sablaznjavali smo se na referendum, pa nitko nije sutio. nego su valjda i crkva i vjernici koji se time bave svjesni koja je to oberglupost, pa se ne spominje javno. sto i nije tako nepametno.

al od svega me zanima koliko inace vjernica prihvaca ovu pricu o demonologiji? i kako ti sad nema propitivanja i seciranja rijeci.

ps
    znaci postoje zene vjestice? je li to znaci da je inkvizicija bila opravdana?

ove vjerske tematike svakim me danom sve vise zbunjuju.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    znaci postoje zene vjestice? je li to znaci da je inkvizicija bila opravdana?

ove vjerske tematike svakim me danom sve vise zbunjuju.
    Jel tebi postojanje ateista, agnostika, raznoraznih evanđelja i slično znači da je inkvizicija bila opravdana ? Postojanje vještica ne opravdava postojanje inkvizicije. Ništa ne opravdava inkviziciju. I najozbiljnije me čudi da nikad nisi čitala ili čula o vještičarstvu. Dakle, ne govorim o vješticama iz Ivice i Marice, nego o stvarnim ženama koje se smatraju vješticama, briju na povezanost s prirodom, podržavaju drevna vjerovanja i slično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •