Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se slažem s peterlin. nisu nit zatrovani, niti zaključanog uma nego je to baš dječja faza. i ja se sjećam i tih kola hitne pomoći, a zadnje strane bilježnica su mi bile krcate onih nekih brojki i slova, ono nešto što smo križali dok ne dođeš do jednog slova na koje će ti se zvati dečko, zaboravila sam već kako to ide.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se slažem s peterlin. nisu nit zatrovani, niti zaključanog uma nego je to baš dječja faza. i ja se sjećam i tih kola hitne pomoći, a zadnje strane bilježnica su mi bile krcate onih nekih brojki i slova, ono nešto što smo križali dok ne dođeš do jednog slova na koje će ti se zvati dečko, zaboravila sam već kako to ide.
    Ma i ja se slažem s Peterlin, osim ako i sa 50 i krusur ne hodaju po cesti i pljuckaju na crnu macu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a sad kad je Peterlin ovako napisala zvuči logično
    ja sam više mislila "zatrovani" u smislu da im se kod kuće o tome priča, da žive sa tim
    jer gledam svoje dete i znam da nigde to nije mogla da čuje
    to je sindrom majke predškolskog deteta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •