Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Većina ljudi ipak u sebi ima potrebu za spoznavanjem smisla i svrhe. To ne znači da oni nužno postoje, ali ni povijest svemira i naša malenost i kratkotrajnost ne znači da ne postoje.
    Htjela sam se još samo malo nadovezati na ovu tvoju rečenicu. U jednom od dukumentaraca koji sam gledala, ne znam više, prije koju godinu, dok još nije bilo klinaca u svakom slučaju, pa sam imala i malo više vremena, bilo je baš nešto govora o smislu svemira, u stvari više o tome kako on nastaje matematičkom preciznošću, bilo je objašnjeno kako su došli do tih zaključaka i kojim izračunima i promatranjima, ali toga se više ne sjećema točno, uglavnom on se širi konstatno, buja i raste i da planete koje nastaju, tj. zvijezde nove nastaju matematički precizno što je smisao sam za sebe, kao i matemitka..žao mi je što se ne sjećam više, ali ovo mi je ostalo u sjećanju.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam se još samo malo nadovezati na ovu tvoju rečenicu. U jednom od dukumentaraca koji sam gledala, ne znam više, prije koju godinu, dok još nije bilo klinaca u svakom slučaju, pa sam imala i malo više vremena, bilo je baš nešto govora o smislu svemira, u stvari više o tome kako on nastaje matematičkom preciznošću, bilo je objašnjeno kako su došli do tih zaključaka i kojim izračunima i promatranjima, ali toga se više ne sjećema točno, uglavnom on se širi konstatno, buja i raste i da planete koje nastaju, tj. zvijezde nove nastaju matematički precizno što je smisao sam za sebe, kao i matemitka..žao mi je što se ne sjećam više, ali ovo mi je ostalo u sjećanju.
    Meni Svemir, kao i naša mala Zemlja i život na njoj, definitivno imaju zapanjujuću ljepotu neovisno o postojanju višeg smisla.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Meni Svemir, kao i naša mala Zemlja i život na njoj, definitivno imaju zapanjujuću ljepotu neovisno o postojanju višeg smisla.
    Kažu danas da svemir nije kaotičan, nema kaosa, kako se nekad mislilo, nego u biti vlada red i ravnoteža, na ovom našem planetu više manje također, a ravnoteža je ugodna i lijepa. Istina je da svako toliko negdje izbije kaos, i u svemiru i na zemlji, ali sve opet teži vraćanju u ravnotežu. To je onaj jedan vid ljepote, a drugi pak nalazim stalno, gdje god čovjek baci pogled, u stvaranju novog života, dječjem smijehu, poeziji, zalasku sunca, plesu delfina na pučini oceana, mljećnoj stazi, jupiteru..Slaže se s tobom potpuno, zaustavljaju dah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •