Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jucer sam navratila da vidim sto pisete, ajme svasta ima. Naravno Demonologija me najvise impresionirala
    Pala mi na pamet situacija gdje se par javlja u neku volontersku udrugu ili kao potencijalni udomitelji, posvojitelji pa ih pitaju rutinski cime se bavite - pa ja sam, znate, demonolog, a suprug je diplomirani egzorcist. Jako volimo djecu i zivotinje, kod kuce imamo krasan vrt, pjevamo, kod nas prava idila. Drzimo se biblijskih vrijednosti.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer sam navratila da vidim sto pisete, ajme svasta ima. Naravno Demonologija me najvise impresionirala
    Pala mi na pamet situacija gdje se par javlja u neku volontersku udrugu ili kao potencijalni udomitelji, posvojitelji pa ih pitaju rutinski cime se bavite - pa ja sam, znate, demonolog, a suprug je diplomirani egzorcist. Jako volimo djecu i zivotinje, kod kuce imamo krasan vrt, pjevamo, kod nas prava idila. Drzimo se biblijskih vrijednosti.

Šalu na stranu-sumnjam da bi im dali i pesa u Dumovcu jer bi sumnjali da im treba za neki ritual. Još malo šale na stranu: ni ja im ga ne bih dala. Iz istog razloga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •