Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moguće da je moja službenica i sama shvatila da joj frizura ne štima
    ili joj je rekla, sestra, muž, susjeda
    ali što je sa parom kojem je zapaljen auto
    što je s ljudima na koje pomislim, nisam ih vidjela godinama, pali su mi na pamet u nekim na prvi pogled smješnim kombinacijama
    pa ih vrlo skoro vidim baš u tim kombinacijama koje su stvarne da stvarnije ne mogu biti
    neću dalje nabrajati jer ima preosobnih detalja a nije ni bitno

sigurna sam da postoji jedna cijela dimenzija koji nismo u stanju percipirati ni razumjeti
    neki je mogu osjetiti i to je to
    ne zamaram se time na dubljoj razini

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku

sigurna sam da postoji jedna cijela dimenzija koji nismo u stanju percipirati ni razumjeti
    neki je mogu osjetiti i to je to
    ne zamaram se time na dubljoj razini
    Upravo ono što sam i sama htjela napisati. Nešto postoji. Prečesto mi se dešava, a da bih pomislila da je slučajno. Događa se, a ja sama sebi kažem, pa znam da će biti tako, vidjela sam to, znate onaj deja vu'.

Jednostavno sam prihvatila, iako ja mislim da je tome uzrok naš mozak, koji prima mnoštvo informacija sa svih strana, kojih i nismo svjesni na nekoj razumskoj razini, procesuira sve to, i shvati da je baš tako i trebalo biti. Intuicija, empatičnost, otvorenost za novo, iiiii...malo, kako da to napišem, a da ne ispadnem totalni frik...povezanost misli, među ljudima.

Ne bih rekla da je netko ovu našu planetu natrpao ljudima i brine o svakoj pojedinoj jedinki. Previše je to posla za svakoga. Možda brine o ljudskoj rasi u cjelini, možda ima neki plan za to, ali za svakog od nas...Ne znam, samo tako mislim. Kad ja bacim sjeme u zemlju, naravno da želim plod, cvijet ili već ono što mi to sjeme treba pružiti, no nikako ne znam kako će se svako pojedino izboriti za život i prosperitet. Dam im najbolje uvjete što mogu, a na njima je da uzmu najbolje od tog.

Valjda me razumijete, ako netko uopće čita.

A što se tiče tipkanja na mob i fulanja stanice, po mome to je čisti nemar, a ne sudbina. Jako prizemno. To što su posljedice dobre, ah, nekad je i lijenost dobra. Kao meni, što tu tipkam, umjesto da se ulovim posla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •