Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku

a evo price o slucajnostima
jednom sam, isto tako mlada, plivala sama
odjednom kao da se more ohladilo i potamnilo, uhvatila me neka nelagoda i ja sam odlucila izaci vani na drugoj (meni tada blizoj) strani otoka i vratiti se polugola preko cijelog otoka pjesice do svojih stijena po stvari
svi su mi rekli da nisam normalna, tabani su mi izgorili od vrucine, a onda su navecer na dnevniku rekli da je vidjen morski pas bas danas bas na tom otoku pa sam postala jos nenormalnija lol
to su bila ona vremena kad se jos nisu vidjali morski psi u jadranu svaki dan LOL
e sad
ja sam od onih kojima je cesto nelagodno u dubini i misli me svugdje odvedu (ali se tjeram u dubine)
i to nije prvi put da sam izasla i da su mi izgorili tabani lol
mogla sam vam ispricati samo prvu pricu
moglo je tog dana i ne biti morskog psa i bili bi samo tabani
morski pas u jadranu nikad nije nikog napao, a vjerojatno je ovaj bio od metra i po, manja tuna lol (ne pitajte koliko je u pricama narastao u par godina
Ja sam nekako sklona vjerovati u te neke primitvne instikte, predosjećaje, ništa nadnaravno i posebno, čisto u svrhu opstanka, koje imaju i životinje, ne znam recimo kad se psi ili mačke uznemire prije potresa, ili i pčele, još i više izraženo kod divljih životinja kojima život doslovce ovisi o tome jer ne posjeduju razum koji se evolucijski razvio kod čovjeka, ne razmišljaju previše, nego djeluju tjerani instiktima.