-
Ja sam imala slično iskustvo kao čokolada. Nikad u nikakve čiribu čiriba stvari nisam vjerovala i ne vjerujem niti danas, ali mislim da ima ljudi koji neke stvari vide ali takvi ne zarađuju na tome. Prije nekih 15-ak godina putovala sam u busu do muževe familije i do mene je sjela starija, uglađena gospođa. U busu je bilo dosta slobodnih mjesta, ali ne - ona je sjela baš do mene pravdajući se da ima mučnine i da voli sjediti na prvim sjedalima. Nekako smo započele razgovor i u naredna tri sata (jer toliko je trajalo putovanje) ispričala mi je cijeli moj život - opisala je točno mjesto gdje sam tada putovala, familiju moju i od mm, ja sam u početku na to nekako s podsmjehom gledala ali sam poslije ostala u šoku. Između ostalog, što se tiče nekih zdravstvenih problema rekla mi je da ću imati problema sa bubrezima, da će još netko od mojih bližih imati isti problem, da imam "zavaljenu maternicu" - što su mi inače samo ginekolozi mogli potvrditi, masu, masu stvari koje su mi se kasnije u narednim godinama dogodile. Znala je valjda tada da ću je se kroz život sjetiti, pa mi je objašnjavala gdje stanuje i kako da je potražim kasnije. Nije nikakve loše stvari pričala, samo mi je rekla da 17. u mjesecu malo pripazim. Tada još nisam znala da ću se liječiti od neplodnosti...... I tako, nekoliko godina poslije ja dobijem napade bubrežnih kamenaca za koje nisam ni znala da ih imam i završim šest dana u bolnici, godinu dana ranije i moj otac završi na hitnoj zbog istog problema, nekoliko stvari se još dogodi na koje mi je ista gospođa ukazala ali vrhunac je bio kad sam nakon nekoliko postupaka potpomognute oplodnje ostala trudna i moj prvi zakazani utz pregled je bio 17.06. Taj dan je za mene bio nešto što bih voljela da nisam nikad doživjela.... Nije bilo srčane reakcije i dr. je rekao da je krenuo spontani. Ja sam se raspala u sto komada i tada sam se sjetila te žene..... Da li je to sve bila slučajnost, ne znam, ali previše je toga pogođeno da bi bilo slučajno.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma