-
Sara38, meni je to tvoje je, iz moje perspektive, primjer tog iščitavanja značenja, nemoj se ljutiti. Svašta bitno ti se vjerojatno događalo na razne datume, pa je upalo i u 17.-ti. Žena je skužila vjerojatno da si sama, ljubazna i netko tko bi tri sata slušao o njenom životu pa da si prekrati put, ima tih babaca po doktorima i čekaonama, čekaju samo malo pa da krenu, emanirala si možda takvu vibru (pretpostavljam da nekom takvome ne bi palo na pamet sjest do mene... ni do Mile Kekina..). Također, frend me uputio na nekog bijelog vrača koji je rekao da neću ostat trudna dok ne dođem njemu i zna on da ću doći.. .pa nisam, nije dolazilo u obzir, iako je frend ono ostalo malo paf (ono: zašto ne pokušati, možda ipak itd. - koje za mene nije imalo smisla - ići nekome, trošit lovu, a znam da to nema za mene veze). Da sam bila, i da sam netko drugi, možda bih mislila - pusti, nikad ne znaš, i gledala na svoje ostvareno majčinstvo - vidiš, vidiš, možda je to baš bilo to. Evo, samo dajem drugačiji pogled na to. Meni je dan poroda djeteta obrnuti dan transfera - ali to je samo jedna lijepa slučajnost i priča, toliko je bilo tih datuma koji su potencijalno mogli bit značajni, pa nisu...
Posljednje uređivanje od ina33 : 09.05.2014. at 16:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma