Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ti inače u mom kraju znači upravo suprotno,a to je da će te se zaobilazit u širokom luku.
    I kod nas znači suprotno, razumela sam ja tebe savršeno .
    Ma, nisam ja njoj nešto ozbiljno zamerila, ko bi se i time opterećivao. Žalila se ona tada kako joj mali slabo spava noću-pa računam, valjda je i to malo uzdrmalo, meni logika prva strada kad sam neispavana (možda sam ga i to ja uvračala, ko zna ).
    Više me brine dalja praksa svakodnevna - šta li nju još može, pa, uznemiriti - i kakva će biti reakcija? Ono, ne treba mi baš ni to, da budem glavni lik bizarnih komšijskih razmirica iz neke domaće tv serije...
    Nikad se nisam srela sa tako ozbiljnim slučajem sujeverja, biće joj prilično teško kako dete bude sve starije i aktivnije - ali ja se ne osećam sposobna da konstruktivno porazgovaram sa njom, nemam pojma šta bih joj rekla a da ne pogoršam situaciju. Meni je njen način razmišljanja totalno stran, ono, moj mozak jednostavno ne ide tim putem.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas znači suprotno, razumela sam ja tebe savršeno .
    Ma, nisam ja njoj nešto ozbiljno zamerila, ko bi se i time opterećivao. Žalila se ona tada kako joj mali slabo spava noću-pa računam, valjda je i to malo uzdrmalo, meni logika prva strada kad sam neispavana (možda sam ga i to ja uvračala, ko zna ).
    Više me brine dalja praksa svakodnevna - šta li nju još može, pa, uznemiriti - i kakva će biti reakcija? Ono, ne treba mi baš ni to, da budem glavni lik bizarnih komšijskih razmirica iz neke domaće tv serije...
    Nikad se nisam srela sa tako ozbiljnim slučajem sujeverja, biće joj prilično teško kako dete bude sve starije i aktivnije - ali ja se ne osećam sposobna da konstruktivno porazgovaram sa njom, nemam pojma šta bih joj rekla a da ne pogoršam situaciju. Meni je njen način razmišljanja totalno stran, ono, moj mozak jednostavno ne ide tim putem.
    Ako te to brine, mogu razumjeti, možda žena još povrh svega voli puno pričati okolo, pa i preuveličavati. Ja bih je sljedeći put kad je sretnem najljubaznije i najmekše što mogu presrela i počela odmah sa isprikom, to obično odmah i razoruža ljude, i dok se još ne snađe objasnila joj što je tebi točno bilo u glavi, svoju brigu, poznavajuči svoje dijete itd..a možeš usput spomenuti i njemačke običaje

Možda žena puca od nespavanja, pa još možda i pms ima i još koji problemček sa strane i evo ti nategnutih živaca, a možda i ne, nego je takva, ali nećeš saznati, ako ne probaš. Ako ne, uljudno se još jednom ispričaš i udaljiš, to će u njenoj glavi bar malo popraviti dojam, barem bi trebalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •