Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Novi ljek za astmu-SERETIDE

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Novi ljek za astmu-SERETIDE

Ja sam mama jednog djecacica po imenu Luka(4,5 god)i on ima diagnozu ASTMA.Doktor mu je dao novu pumpicu Seretide koja jos nije izasla u HR.
    Dali je jos netko koristi i kakvi su rezultazi.Kod Luke je za sada u redu, nema napadaja od 06.04. :D

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koristi MM - već tri godine otkada mu je doktor promijenio terapiju .
    Stvarno ne znam kako djeluje na djecu, ali za odrasle već dugo ima Seratide na našem tržištu.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Znam da za odrasle postoji diskus seretide, ali kod nas nema za djecu seretide 50.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zanima me da li ste pokušale i s promjenom ishrane kako bi sve simptome smanjile na najmanje moguće?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Njemu doktor ništa tako nije ni rekao, pošto je on alergičan na grinje i prašinu samo da izbacimo sve tapete, igraćke i sve ostalo što skuplja prašinu.
    A kakva bi to bila prehrana možeš li bole objasniti.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Pa prirodna hrana, sa što manje prerađenih namirnica (rafiniranih), aditiva, slatkiša, mlijeka, mesa, riba je ok.
    Puno se može učiniti. Makrobiotika je ono na što se ljudi često odlučuju kako bi poboljšali zdravlje.
    O tome možeš više čitati na www.makronova.com
    Mogu posvjedočiti da su se moji problemi s kožom uvelike popravili od kako samo malo više pažnje posvećujem ishrani.
    Doktorima je prva stvar poslati dijete s terapijom kući. No to bi trebao biti krajnji cilj. Naravno da ne preporučam ne uzimanje ljekovva , no malo je onih koji će savjetovati strožu prehranu, ali koja nije dijetna ni štetna.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja frendica ima sina od 3 godine isto ima astmu. Nakon što su svašta pokušali, konačno je odlučila prihvatiti moj savijet i proučiti koliko hrana utječe na nas. Sigurna sam da rezultati neće izostati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •