Posljednje uređivanje od Cathy : 12.04.2014. at 17:35
http://sunnyvillage.hello.hr/
Provjereno više godina za redom i za djecu izvrsno zbog jezika, života u prirodi, inozemnih animatora, zdrave hrane i fenomenalnih ljudi koji to organiziraju.
ima djece koja vole strukturu
ali, kako mim reče, napisano i izgleda jako strukturirano
ustvarnosti je samo zabava
moje dijete ide u američki kamp u pakoštanima
nema telefona, samo rukom pisana pisma, kao u stara vremena
i preoduševljena je
ove godine će ići treću godinu zaredom i veli da bi ostala 5 tjedana (to je maksimum koliko neko dijete može ostati)
ali neće
preskupo je
kampom je nagrađuju moji roditelji za odličan uspjeh
da mogu, platila bih joj još jednu "session", pa da ide dvaput tijekom ljeta
Čini ti se. U stvarnosti je to puuuno drugačije osim što nema slatkiša i mobitela. Osim ako ne prošvercaju.
Ljudi koji to organiziraju su toliko divni da naprave takvu atmoferu u kojoj roditelji, kad dovedu djecu, požele ostati, a animatori su s raznih strana zemaljske kugle, mladi ljudi, tako da djeca uče o raznim kulturama i strašno se pazi na to da im učenje bude zabavno i kreativno. Predstave na kraju tjedna znaju biti jako smiješne i sve ne vjeruješ da su to djeca pripremila za samo par dana. Kad vrijeme dozvoli imaju i spavanje u prirodi jednu noć i to svi pamte kao super događaj, sami sudjeluju u pripremi hrane i svima taj kamp ostaje zaista nešto čega se poslije rado sjećaju. Mojoj je žao što je postala prestara za kamp, ali planira se javiti za animatora i na taj način sudjelovati ubuduće.