Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Jednogodišnjak koji super podnosi privikavanje na jaslice?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Jednogodišnjak koji super podnosi privikavanje na jaslice?

Dakle, mi idemo na privikavanje u jaslice i dva tjedna koja sam isplanirala za to, čini se više su potrebna meni nego mom bebaču?! E sad, naravno da nisam bolesna i da mi je draže da je sretan nego u suzama (kao ja!) kad ga ostavljam, ali malo mi je čudno da ga uopće ne dira kad odlazimo (MM i ja), a on ostaje, jer je fasciniran hrpom djece. Inače, godinu dana je po cijele dane sa mnom, često se smije i svi uvijek komentiraju kak' je super vidjeti sretnu i nasmiješenu bebu... No, isto tako, on bez problema ide drugim ljudima, rijetko tko mu se ne svidi na prvu. Jako je radoznao i voli drugu djecu i nove igračke pa ne znam da li to mogu tome pripisati?! Jel' imao netko slično iskustvo? Jel' to "normalno", ili...?

Inače, od početka mu nisam "dozvoljavala" plakanje, nego sam odmah išla na smirivanje, nošenje i sl. (uz, naravno, sveprisutne kritike okoline!), a od kad se počeo igrati gotovo isključivo se želi igrati sam, bez našeg uplitanja (već sam se žalila zbog toga na drugom topicu ), a maženje sad dolazi u obzir samo u pospanom stanju, inače kad je na rukama samo grabi priliku da nešto zgrabi do čega inače ne može

Kak' vama zvuči naša situacija?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni zvuči najnormalnije jer je i Sven bio takav na "privikavanju".
    Bez suza, od početka otvoren i znatiželjan, komunikativan, obožava djecu, voli ići u vrtić.
    Nama je veći problem bio odvući ga iz jaslica jer se gospodin najčešće još htio voziti na autićima, pa bi nagovaranja da krenemo ponekad trajala po petnaestak minuta.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Jednogodišnjak koji super podnosi privikavanje na jaslic

Citiraj daisy2005 prvotno napisa
    godinu dana je po cijele dane sa mnom, često se smije i svi uvijek komentiraju kak' je super vidjeti sretnu i nasmiješenu bebu... No, isto tako, on bez problema ide drugim ljudima, rijetko tko mu se ne svidi na prvu. Jako je radoznao i voli drugu djecu i nove igračke ...
    Inače, od početka mu nisam "dozvoljavala" plakanje, nego sam odmah išla na smirivanje, nošenje i sl. (uz, naravno, sveprisutne kritike okoline!) ... kad je na rukama samo grabi priliku da nešto zgrabi do čega inače ne može
    ovako se nekako i ela ponaša
    od jaslica smo još daleko, ja se ponekad svejedno izbediram kad na to pomislim
    ovo me tješi, nadam se da neće bit tužna kad jednom bude morala u jaslice

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najcesce klinci u dobi od 12 mj. do 18 mj. najjlakse podnose adapt. jer jos uvijek nije proradio strah od nepoznatih i ako su im zadovoljene osnovne potrebe sve ide svojim tijekom. adapt. zna isto tako nekad se javiti kao odgodjena reakcija (kad mu ovo novo i super stanje postane nesto normalno) pa neka te ne iznenadi ako za koje vrijeme izreagira.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi na jesen krećemo u jaslice,najvjerojatnije,ako nas prime,slijedeći tj.se idemo predbilježiti za upis

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Curke, hvala! Nekako sam uvijek čitala o problemima s prilagodbom pa su me i svi sa strane uvjeravali da se ne zavaravam da će to glatko proći... (ja sam se nadala ovakvo situaciji, a sad kad je tako, najednom sam se počela "brinuti") Malo mi je laknulo, a i bacila sam se prije spavanja na The Discipline Book pa sam se "utješila"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

daisy, možeš li mi reći di si kupila knjigu? algoritam? profil? imaju 'na legeru' ili se mora naručiti? i koliko košta? thnx

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kejt, ja sam je nabavila u Algoritmu. Mislim da je bila oko 100 kn, idem do centra danas pa mogu svratiti u Algoritam provjeriti da li još imaju pa navečer napišem, ako hoćeš?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Daisy, ako ti nije problem, molim te. Mislim, mogu i sama da te ne gnjavim ...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kejt, ja sad pogledala na stranicu, i vele da nije raspoloživo, ali možeš nazvati, pitati i rezervirati, odnosno, naručiti 8)
    evo link

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kejt, bila sam u Algorimu i rekli su mi da su naručili 40-ak knjiga i da se možeš predbilježiti da si rezerviraš primjerak. Stižu za mjesec dana (okvirno).

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Meni su je poslali poštom prije nekih mjesec dana, čekala sam je oko 2 tjedna

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala ti, Daisy

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kejt, nema problema

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I Janko je bio i još je super u vrtiću, sv ga tete u dežurstvu ujutro obožavaju jer nikad ne plaće kad ostaje i nikad nema problema s njim.
    U početku smo jedino imali malo problema sa spavanjem jer je naučen na spavanje na cici i to je bilo prvi put da mora zaspati bez cice, ali i to je uspješno svladao.
    I inače hoće svima na ruke, npr. teti u ipercoopu koja čeka na red iza nas... i slično...!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ana, a kak ste 'svladali' uspavljivanje bez sise?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kejt, JA ga još uvijek ne mogu uspavati nikako durgačije...
    Tetama u vrtiću zaspi bez problema, ako ga uspavljuje koja baka ili tata, malo ga moraju maziti i zaspi. A meni nema šanse da zaspši bez cice.
    Kad sam napisala da je svladao spavanje bez cice mislila sam na jaslice...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    mi na jesen krećemo u jaslice,najvjerojatnije,ako nas prime,slijedeći tj.se idemo predbilježiti za upis
    mi bili kod Winni i predbilježili se,sada čekamo upis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •