Kriv je kupac jer banci uopće nije bitno tko je vlasnik nekretnine na kojoj je upisana hipoteka. Banka se uopće ne mora upisati na nekretninu koja je predmet kupnje, može za osiguranje kredita služiti bilo koja druga nekretnina, npr. stan u vlasništvu roditelja, kuća na moru, bitno je samo da vrijednost te nekretnine pokriva visini kredita.Ne znam tko je kriv za taj propust, banka ili on.
Emira, koliko god je glupo i nevjerojatno ovo što pišeš ništa kod nas me više ne može začuditi, nažalost.
Ja sam imala potpuno suprotnu situaciju, sreća sa smiješnim iznosima ali isto tako gnjavaža. Ja sam kupila stan uz dogovor s prodavateljima da ostanu u stanu još nekoliko mjeseci i plaćaju nam najam i naravno režije što su oni uredno radili. Kad su iselili a mi uselili ja sam nosila kopiju kupoprodajnog ugovora da prebacim režije na sebe i oni su ih prebacili retrogradno ne uzimajući u obzir da su uredno plaćene i ispostavili su mi račun za režije od datuma na kupoprodajnom ugovoru do dana prebacivanja.

Odgovori s citatom