Pokazuje rezultate 1 do 50 od 735

Tema: Kupovina stana

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je osim navedenog bio važan i pogled.
    Pristojna udaljenost od susjedne zgrade, da mi nitko ne viri u tanjur. Ako je moguće da se "vidi daleko". Da se vidi komad zelenila.
    Oborila me breza koja ljeti pokoju granu pruži na balkon.

Važan mi je i suvisao obik prostorija. Da su približno kvadratnog oblika, a ne izdužene kao autobus. Da ima svjetla. Da kupoana ima prozor. Da je na podu parket. Birala sam starogradnju zbog cigle, a ne betona kojim nažalost vrvi novogradnja.
    Uvijek dostupno parkirno mjesto.

Ako misliš kupiti stan koji ćeš preuređivati... što lošijem stanju je stan to ćeš bolju cijenu dobiti, a posao uređenja će biti isti.
    Moj je naoko bio za pomaljati i useliti, ali smo ga skroz skršili i sve radili nanovo. A bili smo gledali jedan koji je bio u zbilja koma stanju, cijena je bila 150 eur po kvardatu niža za nešto skuplji kvart (hoću reći da su bili u istom kvartu razlika u cijeni bi bila 250-300 eur po kvadratu), a obim poslova kod preuređivanja isti.
    Ovo s brezom bi, recimo, meni bio minus kraj dva alergičara u kući...

Sanja, stavi si bitne stvari na papir. Ja sam imala cijelu evidenciju pregledanih kuća kad smo planirali kupiti jednu (odustali u međuvremenu jer u susjedstvu nismo našli ono što bi nam odgovaralo + nismo se htjeli zadužiti preko glave) ali to pomaže. Tak sam kupovala i vikendicu - imala mapu s podacima od pregledanih (prednosti-nedostaci-primjedbe) ali imali smo sreće - treća koju smo išli pogledati bila je ok i odmah smo znali da je to prava stvar, ali smo si ostavili 2 tjedna za preispitivanje odluke.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.04.2014. at 08:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •