Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
Ajde baš nam javi što ste izabrali.
nekako mi se čini da bi se naš stan mogao uklopiti u većinu navedenog (novija gradnja a opet ciglena zgrada s klasičnim krovom od crijepova, potkrovlje koje obožavamo a da ne curi upravo zbog klasičnog kosog krova, lagani odmak od grada- ilice a opet dovoljno blizu, puno svjetla, ogromna terasa po kojoj se djeca mogu igrati, dobar raspored prostorija, puno zelenila, blizina škole i vrtića, relativno siguran kvart ako toga ima uopće danas...). Meni je bilo bitno i da ulica nije jako strma, što se pokazalo odličnim jer često šećem s djecom i (još uvijek) kolicima po cesti, pa bi ljeti bilo ubitačno da moram gurati kolica pod kosinom ceste. Zbog lijepog krajolika svojevoljno biram šetnju po ravnom umjesto dvije busne stanice.
Ali opet sve je to subjektivno, česte su kritike ljudi uglavnom iz novijeg dijela Zg-a (Novog Zagreba recimo) koji zamjeraju manjak infrastrukture - kafića primjerice, ili kojeg supermarketa po mogućnosti u istoj zgradi. Ali mene bi upravo to ubilo u pojam.
Jedan u opciji je takav... Zadnji,kosi krov. Iako pokusavamo zadnji kat izbjeci, jer imamo poprilicno lose iskustvo kad ti krov procuri! Bolje reci tece! Ravnica bilo bi super, al ako nece biti nije vazno. Samo da nije ko Sljeme. Sad sam trenutno na brezuljcima,pa sam se navikla. Mislim da sam tu vise tolerantna od muza, al stanovi na popisu u gl. su na ravnici.