Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: prebivalište-boravište-zdravstvena zaštita

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno prebivalište-boravište-zdravstvena zaštita

Stalno sam nastanjena u Glini (tu mi je prebivalište) a zbog obaveza po 3-4 mjeseca u kontinuitetu uglavnom ljeti boravim U Makarskoj(tu imam prijavljeno boravište).Molim vas da mi netko odgovori imam li pravo u Makarskoj imati svog ginekologa i doktora ,odnosno kartom u domu zdravlja.Općenito mi nije jasno kod koliko doktora u koliko gradova smijem imati doktora(u mom slučaju ginekologa)a da ne naprevim nešto nelegalno :?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mislim da možeš imati samo jednog,jer bi inače morala promijenit doktora i navest razloge zašto,ali nisam sigurna.U kompjuteru te imaju i znaju koji ti je doktor opće prakse,ginekolog,zubar i ostalo.Ja sam bila u Splitu na faxu i doselila se u Zg i kad sam mijenjala doktora onda su me pitali 1001 pitanje,kao zašto,kako i to.Ne zna,nisam sigurna,ali bi mi bilo drago kad bi to riješila.Stvarno ti nisam ziher,ali je ovo moje iskustvo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno .

pokušat ću na besplatni broj HZZO pitati

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pitaj obavezno jerstvarno ne znam točno,pa ne bi baš da ispadne da sam te krivo informirala!!!Sretno!!! I nadam se da ćeš uspjet u svojoj nakani

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mozesh imati bilo gdje bez obzira na prebivaliste ali samo jednog nemozesh dva

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

HVALA.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno .

08007979

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me dal za otvaranje komplikacija potrebno prebivalište ili boravište u gradu gdi je doktor?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me dal za otvaranje komplikacija potrebno prebivalište ili boravište u gradu gdi je doktor?

ne. Moja adresa je u jednom gradu, dr.opće prakse u drugom,a ginekolog u trećem.....doznake za komplikacije kasnije za porodiljni sam nosila u četvrti grad. Nepitaj me zašto,komplicirana sam

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

nije. samo sam doznake i prosjek placa morala nositi u hzzo podruznicu tamo gdje sam prijavljena, tj. ja slala postom.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mislim da su čak sada i umreženi za te doznake. Bilo kako bilo,ja sam doznake predavala u drugoj županiji. Znači da se može,ali treba pitati jer ne rade svi na isti način iako bi trebali,a da ne govorim da u nekim manjim gradovima nisu službenice ni dovoljno upućene. Sve ovo se može na vrijeme raspitati preko telefona,predlažem da informaciju provjerite i u većim gradovima. Čak sam jednoj službenici iz manjeg grada dala broj druge iz ST da se konzultiraju međusobno. Bile su jako ljubazne. Tako sam ja sebi riješila situaciju da mi bude najzgodnija. Moj problem je što ja nažalost ne živim na svojoj adresi,to nemogu za sada riješiti,a nije mi nešto puno ni stalo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hajde još pitanje dal s nekim novim boravištem ( znači izvan grada gdi je legitimacija) se može/mora prijaviti na podružnicu Hzzo u gradu gdi je boravište, ili to opet nema veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •