Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: natekao prst

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno natekao prst

Prosli tjedan sam se sa lijevom nogom jako bubnula u bic...bolilo me i nisam bas mogla hodati. Nakon par dana su mi poplavila dva prsta malo o onaj do malog je malo natekao i on me bolio kad sam ga gurala prema gore. Cijelo vrijeme me u biti boluckalo ali kao malo manje i onda sam jucer navecer nekako nezgodno stala i uzasno me zabolilo. Poslije toga me jako bolilo da fakat nisam mogla hodati. Danas je kao bolje ali me isto dosta boli. Rekla mi je svekrva da stavim oblog od rakije a navecer led ta otok splasne a rakija izvuce bol. Eto pa me zanima neki dobar prijedlog,jel moguce da sam ga iscasila ili slomila...? Po cemu bi mogla to skuziti?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po rtg snimci

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    po rtg snimci
    tako sam ja 2011 hodala na slomljenom stopalu 3 tjedna . i davala si kojekakve dijagnoze, dok nisam slikala, a onda jaooooo
    5 tjedana gipsa.

i onda 2012 padnem ko kruška i opet slomim istu nogu i to tako da sam imala 3 operacije .

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Znaci na slikanje

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Prosli tjedan sam se sa lijevom nogom jako bubnula u bic...bolilo me i nisam bas mogla hodati. Nakon par dana su mi poplavila dva prsta malo o onaj do malog je malo natekao i on me bolio kad sam ga gurala prema gore. Cijelo vrijeme me u biti boluckalo ali kao malo manje i onda sam jucer navecer nekako nezgodno stala i uzasno me zabolilo. Poslije toga me jako bolilo da fakat nisam mogla hodati. Danas je kao bolje ali me isto dosta boli. Rekla mi je svekrva da stavim oblog od rakije a navecer led ta otok splasne a rakija izvuce bol. Eto pa me zanima neki dobar prijedlog,jel moguce da sam ga iscasila ili slomila...? Po cemu bi mogla to skuziti?
    U medjuvremenu, za te stvari pomaze (ne moze odmoci, homeopatija je), gel od arnike. Moze se kupiti i u apoteci.

E. mi je bas danas natukla prst na odbojci, pa su nam to dali... Prestao je naticati i vec je poceo mijenjati boju, nakon 2 mazanja - sto je navodno dobar znak.
    (Nama su rekli da ne treba slikati, ali pratim situaciju...)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

di to kupim

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

di to kupim
    Ja kupila u ljekarni.
    Posljednje uređivanje od Elly : 15.04.2014. at 21:47

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako se na slikama pokaže da nije lom, protiv otekline mekog tkiva pomaže Burow žele - ima u ljekarni.

Od domaćih ljekarija - list svježeg kupusa (zdrobiti valjkom za tiejsto ili batom za meso) i to koristiti kao oblog.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ako te počelo jako boliti tek nakon što si nezgodno stala postoji velika mogućnost da je prvi put bilo samo napuklo pa si ih sada sredila do kraja...

ja sam prije dva mjeseca bubnula nogom u metalnu nogu stolca, gadno natukla mali prst...nisam išla na slikanje jer mali prst ionako ne diraju osim ako ne strši u drugom smjeru...sama sam ga bandažirala tj. privezala uz susjedni i mazala nekim gelom...
    dva tjedna sam nosila šire cipele (na poslu šlape ) i prošlo...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam u trudnoći slomila mali prst, samo je pocrnio i bolio, nisam slikala, naravno, samo sam ga ljepila uz susjedni ali me bolilo punih mjesec dana, nisam mogla hodati kak spada.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam prije dvi godine slomila prst na nozi kad sam zapela od nesto u kuci:/
    isto sam par dana hodala tako s tim i dosta je nateklo bilo. uglavnom, snimili su mi
    i na hitnoj samo povezali sa susjednim prstom (tako da to mozes i sama ali prvo snimi da se nije
    nesto nezgodno pomaklo). uf, dugo sam to vukla, na kraju me poceo zglob na nozi bolit koliko
    sam krivila nogu da ne stanem na taj prst koji boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •