-
-
Nist bez doktora. Ako sumnjas na gljivice, trebala bi otici kod bebinog lijecnika i provjeriti da li stvarno jesu gljivice i od lijecnika dobiti terapiju.
-
Evo i mi imamo isti problem, ali ja sam mislila da su te sitne točkice osip od vručine jer i po prsima ima pokoju. U preponama i između guzova mu je malo jače crvena guza pa ne znam što je sad to.
Gljivice je imao (na jeziku) do 4 mjeseca i bez obzira na gel, kapi.. jezik je uvijek bio lagano bijelkast. Sad ima 5 mjeseci i skoro nimalo ne bljucka (za razliku od prvih par mjeseci kad je bljuckao poprilično) i jezik mu je skroz čist bez ikakve terapije. E sad ili nema gljivice ili su se preselile u južnije krajeve
Guzu mu nisam mazala od rođenja pa dosada i nikad mu nije bila nimalo crvena. Sad je mažem Nivea kremom sa cinkom jednom na dan (nakon kupanja) i crvenilo je lagano splasnulo, ali su točkice još uvjek tu.
-
zar nitko od čitača nije imao takvu situaciju ???
-
Ulje gospine trave je nama pomoglo!
Imao je soor i guza je bila crvena pa male mrljice, čak i sitne ranice.
Nakon tjedan korištenja guza super, svakako preporučam
Mi smo ujedno i prešli na platnene, prva tri tjedna je imao jednokratne.
-
Nas je također bilo napalo nešto što sam ja procjenila da su gljivice jer nije prolazilo mazanjem lanolinskom kremom, pa sam prešla na nistatin. Nistatin sam mazala dobra 2-3 tjedna prije nego je sve prošlo (u međuvremenu sam bila i doktoru i ona mi je rekla da je to u redu terapija).
-
sunca, a kad si mazala nistatinom jesi li prvo namazala te prištiće nistatinom pa preko tog još i običnu mast za guzu ili te dijelove samo nistatinom?
-
samo nistatin u tankom sloju. inače, ne mažem guzu ničim osim ako se koliko zacrveni onda stavim lanolinsku mast iz apoteke.
-
hvala ti na tako brzom odgovoru !
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma