Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: rok trajanja

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno rok trajanja

Zanima me koliki je rok trajanja vrhnja za slag. Imam jedno vrhnje skoro pola litre koje je otvoremo vec skoro mozda i vise od tri tjedna. Ali je cijelo vrijeme u frizideru,pa sad ne znam jel se moze pokvariti ako je otvoreno. Probala sam ga onako nesmuckano nema nikakav miris i ok je po okusu

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja takve stvari koje su otvorene trosim ili bacam u roku od 2-4 dana.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vrhnje postane gorko ako je pokvareno. Tvoje je ok vjerojatno. Ja ništa ne bacam, ako ne smrdi i nema "kultura" po sebi, probam pa vidim. Ovo se odnosi na mesne i mliječne proizvode.
    Konzerve, brašno, čaj, kava, tjestenina me ne zamaraju ako ih jedem s prošlim rokom.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ako je vrhnje za šlag biljnog porijekla baci, ono nakon tri tjedna ima pregroznu atomu u pozadini.

U stvari,ne toliko groznu da ne možeš jesti, ali dovoljno groznu da ti zgadi kolač na neko vrijeme.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja mliječne proizvode koji su otvoreni dulje od 3 dana (tu mislim na namaze ili pudinge, te jogurte i vrhnje kiselo) bacim. Mlijeko i sl. stvari (poput ovog tvog slatkog vrhnja) koje je otvoreno dulje od 7 dana bacim bez obzira što je još "dobro" na oko...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •