Drage forumašice, trebala bih pomoć. 1. svibnja selimo u svoj stan i za ekipu koja bi nam pomogla oko selidbe (njih 15-20) napravili bismo roštilj.
Nisam nikada radila meso za roštilj, tj. marinirala ga. Ljudi mi kažu da je bolje marinirati ga doma, sama jer je ukusnije. Čime da ga mariniram? Ne bih nešto previše neobično. Je li dovoljno sol, papar, češnjak, luk (vegetu ne koristim pa bih ju rado zaobišla)?
Koje meso da uzmem, vratinu? Ona mi se čini najsočnija.
Mislila sam raditi i neke ražnjiće u kombinaciji s povrćem (tikvica, luk, paprika, šampinjoni). Koje meso je najbolje za njih?
Uzela bih i nešto kupovnih roštiljki u našoj mesnici Medven i neke čevapčiće, ali ne znam gdje uzeti čevapčiće a da su dobri.
Koliko mesa da uopće uzmem za toliki broj ljudi? Pravit ćemo i razne priloge uz meso i kolače za desert.


Svi savjeti i prijedlozi su dobrodošli