Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Drveni prozori - iskustva sa kupovinom i montažom

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Drveni prozori - iskustva sa kupovinom i montažom

Dobar jutar svima!

Živimo u stanu u zgradi koja upravo navršava 30 godina i stiglo je vrijeme za zamjenu stolarije ... odlučili smo se za zamjenu starih prozorima drvenima, a ne ALU ili PVC (odluka je čvrsta i nije podložna promjenama ), prikupili smo ponude .... i sad sam pomalo zatečen onime što piše u ponudama. Naime, iako su ponude u velikoj većini detalja vrlo slične cijena jako varira, za čitavih skoro pa 30%.
    (iz ponuda je dosta teško skužiti u čemu je zapravo razlika, neki imaju nižu cijenu prozora, a višu montaže, drugi obrnuto, treći pak najviše cijene rolete ....)

Obzirom da baš nisam stručnjak za stolariju i prozore jel mi netko od vas može pomoći savjetom odnosno prijašnjim iskustvima sa kupovinom odnosno montažom drvenih prozora.

Hvala unaprijed!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo nedavno naručivali, ali samo jedan prozor, trebao nam je novi u kuhinji, jer se raspao (veliki prozor, cca. 180X130) i stolar mi je rekao da su najvažniji panti, odnosno metalni dijelovi.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo nedavno naručivali, ali samo jedan prozor, trebao nam je novi u kuhinji, jer se raspao (veliki prozor, cca. 180X130) i stolar mi je rekao da su najvažniji panti, odnosno metalni dijelovi.
    Marta, to ste od stolara naručili prozor ili kupili negdje pa ga je on samo montirao?

BTW, baš je to super veličina za prozor, lijepi veliki!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne, nismo od njega naručili, on je rođak, a odličan stolar pa mu vjerujem. On nam je našao i tu firmu koja proizvodi stolariju. Cijene stakla i drveta su manje više svima iste. Ono što čini razliku su ti metalni dijelovi i cijena ugradnje.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne, nismo od njega naručili, on je rođak, a odličan stolar pa mu vjerujem. On nam je našao i tu firmu koja proizvodi stolariju. Cijene stakla i drveta su manje više svima iste. Ono što čini razliku su ti metalni dijelovi i cijena ugradnje.
    Ajd mi reci, molim te, od koga ste to kupili (može i porukom)!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram iskopati taj mail, već je dosta vremena prošlo pa ti javim.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moram iskopati taj mail, već je dosta vremena prošlo pa ti javim.
    Hvala ti puno!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi imamo Hain istra, stavili pred 8 godina i zadovoljni smo. Osim redovnog održavanja (farbaranja,s vakih par godina, kako si i najavili) nije bilo potrebe za dodatnom brigom.
    Montirali ih majstori koji su preuređivali tavan u stan.

Kasnije smo saznali i za http://www.m-sora.si/hr/ i ako ikad opet budemo imali potrebu za prozorima/vratima uzimamo njih. Imamo njihova ulazna (vani alu, unutra drvo) i dvorišna vrata (drvena) i jako smo zadovoljni. Skupi su, ali vrijede. Došla njihova ekipa i montirala.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatek poslala sam ti pp.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Hain istra, stavili pred 8 godina i zadovoljni smo. Osim redovnog održavanja (farbaranja,s vakih par godina, kako si i najavili) nije bilo potrebe za dodatnom brigom.
    Montirali ih majstori koji su preuređivali tavan u stan.

Kasnije smo saznali i za http://www.m-sora.si/hr/ i ako ikad opet budemo imali potrebu za prozorima/vratima uzimamo njih. Imamo njihova ulazna (vani alu, unutra drvo) i dvorišna vrata (drvena) i jako smo zadovoljni. Skupi su, ali vrijede. Došla njihova ekipa i montirala.
    E da, Sora, njihova je ponuda bila najskuplja, 10-15% iznad svih ostalih. Drugi su poslali po stranicu ili dvije detalja, a oni čitavih osam .... jedino kaj to sve meni ne govori baš puno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam skužila to je ponuda za tvoj stan/prozor ili za cijelu zgradu

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    E da, Sora, njihova je ponuda bila najskuplja, 10-15% iznad svih ostalih. Drugi su poslali po stranicu ili dvije detalja, a oni čitavih osam .... jedino kaj to sve meni ne govori baš puno.
    MD koji je svaki korak u adaptaciji tavana detaljno savladao, tvrdi da je Sora najbolji omjer para i muzike unatoč višoj cijeni.

Odi do njih, sjedni im za vrat da ti objasne koje su njihove prednosti.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 23.04.2014. at 10:49

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jelena, to su ponude samo za naš stan (mijenjat ćemo samo istočnu i zapadnu stranu, južnu nećemo jer nemamo love .... ) ... u ostatku zgrade su neki stanari već zamijenili prozore (PVC), dok drugi nemaju love pa čekaju dok se prozori ne raspadnu ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •