Drage žene, muž i ja smo se mučili 2 godine da zatrudnim, također zbog neredovitih menstruacija. Prošla sam sve moguće pretrage, na kraju je sve bilo u redu i sa mnom i sa mužem, a doc je ustanovio da ne mogu zatrudnit zbog stresa! Otišla sam u ljekarnu i kupila
MAYBE BABY, mini mikroskop za određivanje plodnih i neplodnih dana (dakle ako želite ostati trudne, ili ako ne želite). Veličine je labela za usta, a radi na principu da malo prve jutarnje sline staviš na okular mikroskopa, pričekaš da se osuši i pogledaš. Ak je slika točkasta onda si u neplodnim danima, ak je slika papraste strukture (meni to liči na paukovu mrežu) u plodnim danima si. Nama je uspjelo od prve! Ispalo je da mi je ovulacija 19. dan ciklusa. Dakle sad sam u 23. tjednu trudnoće, i čekamo svoje malo zlato početkomj veljače! Što se tiče cijene, malo je skuplje, 400 kn, ali obzirom da je dugoročna investicija, i da se i poslije trudnoće ne mislim više trovati antibebi pilulama, služit će mi i kao prirodna kontracepcija. Probajte, sretno svima!