Dijete izvrnilo nogu i polomilo se. slijede joj 3 imobilizirana tjedna, a meni leđa već pucaju od jednog dana prenošenja do kupatila, stola, sobe...
Pa ako netko ima za posudit bilo bi divno.
Dijete izvrnilo nogu i polomilo se. slijede joj 3 imobilizirana tjedna, a meni leđa već pucaju od jednog dana prenošenja do kupatila, stola, sobe...
Pa ako netko ima za posudit bilo bi divno.
Posljednje uređivanje od rossa : 24.04.2014. at 08:56
jesi pitala dr. da napise doznaku za stake?
ja sam ih proslo ljeto tako dobila, valjda se nije nista mijenjalo.
nemam ni ja rossa, ali baš mi je žao zbog malene... dršte se!![]()
Imam ja , za pokloniti dječje , flexibilne , samo ne znam gdje si i kako poslati
Hvala dalmatinki i Cathy koja mi je poslala link na njuškalu na neku firmu koja posuđuje štake.
Imaju taman jedne dječje u njenoj veličini, ali nama će biti dovoljne
i kao što je rahela napisala, obožavam ovaj forum
Samo da posaljem dobre vibre, moj sin se zimus skrsio i nosio gips-cizmu 6 nedjelja. Izdrzalo se nekako, kupi vrecice za smece da je umotas radi kupanja i lijepe flomastere da sarate gips![]()
Saljem i ja dobre vibre i dodajem da se stake mogu posuditi uz kauciju i po ljekarnama...
evo da se pohvalim. danas došli na kontrolu i kaže dr da uopće nije slomljeno nego su samo istegnuti ligamenti.
sad još treba malo mirovati i gotovo
Pozdrav,
Nova Sam ovdje i Imam isti Problem...gdje posuditi,iznajmiti na 3 tjedna djecje stake...
Molim za pomoc,savjet...
Hvala
Pozdrav,
Jesu li stake jos za posuditi ili vec otisle...
Osijek031 jeste vi nasli sta?evo sad smo mi u potrazi za jednima i ne mogu vjerovati da je to s hzzo tako zapetljano i dugotrajno![]()
http://www.njuskalo.hr/medicinska-op...-oglas-2476016
Oni su Meni besplatno posudili stake