Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Trudnička ambulanta Merkur 2014

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno Trudnička ambulanta Merkur 2014

Pozdrav svima,

zanima me da li netko ima najnovije informacije kod naručivanja u trudničku ambulantu u Merkuru?
    Kad rade pojedini doktori? Koga preporučate? Idući tjedna bi se trebala naručiti tamo prvi put (36.tjedan sam)...jel se trebam ići prvo naručiti pa onda ide pregled ili odmah kad dođem idem i na pregled (imam uputnicu)
    Prvi put sam trudna pa mi je sve ovo novo i nepoznato

Hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Evo ja hodočastm gore još od 27 tt. Ako imaš uputnicu za pregled, ne trebaš se naručivati, samo dođeš i čekaš. Što se tiče doktora, postoji raspored ali nije baš pouzdan zbog ovog njihovog smjenskog rada, pa se sve poremetilo. Moja preporuka je dr Stasenko koja je utorkom po rasporedu, al kažem može se dogoditi da ne bude ako je imala dežurstvo dan prije. Bila sam jednom i petkom kod dr Žegarac a prošli petak kod dr Zmijanac. Generalno sve tri su mi bile dobre ali Stasenko posebna
    Ambulanta ti radi od 8, ali doktora nema prije pola deset pa nemoj žuriti jer ćeš se načekati

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Dr.Roki je pon. Iako je meni u cet radio uzv

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

I u petak je on bio samo na UZV Tako da očito nema pravila više...

Lola13 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

I ja bih se slozila sa Ivy7,meni je dr Stasenko vodila trudnocu zadnjih mj dana i bila na vecinu poroda kao i dr Zmijanec! Dr Stasenko je meni bila super,brizna i njezna i imam samo rijeci hvale i da,ona je utorkom! Po menij je najbolje doci u ambulantu oko 13h jer nema guzve,naime prvi put dosla oko 9h pa smo cekali! To mi je i dr preporucila!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •