Bokic svima! Ja pokrivam sve! I plodno i neplodno! Haha ionak po trakicama moja o nije normalna! Sutra pisam test ak ne dode m danas! Jajnici me vise ne bole, mozda je to bila o?? Ili?
Bokic svima! Ja pokrivam sve! I plodno i neplodno! Haha ionak po trakicama moja o nije normalna! Sutra pisam test ak ne dode m danas! Jajnici me vise ne bole, mozda je to bila o?? Ili?
Mami žao mi je što si procurila
Vatra sretan ti, ma najsretniji rođendan u malom zakašnjenju
Srećo hvala na dobrodošlici u ljubičice, al mislim da budem ove dane opet na dnu liste, moja tempica je neobično niska ovaj ciklus i baš se ničem ne nadam
Nekako sam jako rastrojena u zadnje vrijeme, na poslu posla preko glave, gubim energiju na totalno neke nepotrebne stvari i ne stignem ništa živo popratit tu na forumu , al nadam se da ču se poravit ovaj tjedan
Cure koje ste oko O sretno i nek se napokon primi
Hvala cure na cestitkama!!
Sreco, sretan rođendan Emi!
Anka sretno s FETom!
Ajde pisalice po lh trakicama neka bude pozitivan i HCG test pozitivan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj ko ce docekat jutro za test... A znam da sad nema smisls radit...ili?
cure, cim sam vidjela ovu sliku, morala sam je podijeliti sa vama:
![]()
Jučer sam pišnula Ovugnost štapi - testna crtica je daleko slabij aod kontrolne, dakle dan prije LH je bila pozitivna
- LH made in China - isti slučaj... Međutim, nije se pokazao ovaj ciklus. Nije zabilježio iste nijasne
Prošli ciklus mislim da su ta dva testa bila usklađena. Sve u svemu, gradivo ponovljeno. Za danas, pa ne znam što ćemo....Sutra ćemo sigurno, eto da stavimo točku na i.
![]()
Jutro!
Moram čim prije zaželjeti Vatri SRETAN ROĐENDAN! Oprosti što ovoliko kasnim....Draga, želim ti sve ono što si sama želiš... Neka se sve ostvari!
Pri tome naročito mislim na bebicu...
![]()
Jutro!
Kris hvala na kavici.
Vatra sretan rođendan ! Malo kasnim al za lijepe želje nikad nije kasno.
Sinoć sam do ponoći radila sok od bazge.
i ja kasnim al se pridružujem čestitkama, Vatra sretan ročkas!
Hvala na kavici...
sretno danas nivesa!!!!!!!!!!!obraduj nas,plizzzzzzzzzz
Bok curke! Nista od testa danas, zaspala sam i sve nabrzinu i na kraju sam zaboravila! Kak je to uopce moguce zaboravit? Sad se sama sebi cudim!
Ma čekaj... Što si zaboravila? Popiškiti se u čašu pa sve otišlo u wc školjku?Nivesa, nivesa...
![]()
...to se ne može zaboraviti ...ali uvijek postoji popravni...možeš piškiti sad,...naprimjer![]()
Zaspala sam kadnim na posao, brzo na wc i kad sam se popiskila sjetim se da nisam u casu...i gotovo.. A sad nemam di ni kad,jedino dok dodem doma , al da li to ima smisla?
Bubica, dooobrodošla u ljubičice!
Evo, Nivesa, pridružila sam ti jednog smajlića.... Je li ti se sviđa?![]()
fala....psttttttttttttt.........nema negative danas
.........ima smisla ,ima nivesa....ja ti na poslu imam one plastične čašice,pa kad mi dođe...piškim![]()
Emi i Vatri sretan rodjendan sa zakasnjenjemNivesa piski čim stignes! Gdje nam je Emily_zg? Meni sinoć pozitivna lh...nakon godinu dana kak je O 12-14DC, evo sad pozurila...
ful pozitivno i dobro...osim ako se izuzmu povremeni bolovi i onaj bljak osjećaj u trbuhu...u petak navečer sam morala popit lekadol kako me je bolilo,i leđa rasturala...a u subotu kao da sam imala cijeli dan kuglu umjesto jajnika,koja je pulsirala,a bol se povremeno širila niz bedro...ali idemo dalje....!!!!!
...popila već dvije kave...šalicu lista maline(od danas ga pijem,napravit ću pauzu sa maruljom i vrkutom)...i sad sam na šejku-banana,muslići od čokolade,i orašastih plodova...uz par kapi ulja noćurka...njami...držat će me cijeli dan
![]()
Sreco super je! To je povodom mog cekanja ili zaborava?piskit cu kad dodem doma, nemam ja na poslu uvjete za pisanje u casu i test uz najbolju volju. Radim u cvjecarnici a tu se ide na wc u birc ili javni wc.
Nivesa, nisam te htjela uvrijediti i staviti onaj smajlić koji umire od smijeha, stoga sam stavila onog koji štrika i čeka, čekamo te.Uz tog, htjedoh ti staviti onog koji drži fige, ali da ne bude kičasto. Evo ti ovdje
![]()
Haha ma nebi se ja uvrjedila, pa kome se jos dogodilo da je zaboravio napravit test!? Haha ja nikog ne poznam.albnekak nemam nikakvih pms ni t simptoma. Nemam pojma kaj da mislim. Jajnici su me bolili par dana, tj sub i ned i sad nista. Sano malo cice,inace mi se cice hoce razletit pred m.
...
meni se dogodilo...onaj put kad sam ostala trudna...stvarno sam zaboravila napravit test..ono ,sad ću,sad...pa nikako,jer iskreno...imala sam sve pms simpome,ali ono bolovi do bola,pa nekakva mala krvarenja,probadanja...apetita niš,slabo sam jela,ali kad sam jela onda bi pojela sve u roku odmah,haha...i mislila sam da imam problema sa mokraćom,nikako se natjerat na wc..ono kap po kap......i tek nakon više od 15 dana kašnjenja,ja se hladno sjetim...ajde sad bi ga mogla napravit
...
Jel uopce ima sanse da mi test kaj pokaze ovak rano a da nije prva jutarnja?
cure, jučer oko 17 pozitivna lh.navečer, od 21h do 22h dosta jaki bolovin u donjem dijelu stomaka.danas ujutro samo neka lagana kao menstrualna bol.Bila bi uvjerena da je jučerašnja bol bila ovulacija, ali prema lh trakici je nemoguće da je ovulacija nastupila cca 5 sati poslje.Jel ima ko ideje kad je mogla biti o? Odnosno, da li je za vrijeme tih jakih bolova ili dan poslije?? S obzirom da je par sati prije bolova trakica bila pozitivna??
baš sam natrkeljila:D
Posljednje uređivanje od kudri : 13.05.2014. at 15:13
Najveci problem je kaj meni m dode nekad 29 nekad 38 dan, varira u tom periodu.
kudri kad ovulaciju vizualiziras pomocu
http://embryology.med.unsw.edu.au/em...ulation_06.jpg
shvatis da to nije jedan trenutaknadam se da nisi gadljiva, ako jesi, oprosti.
ako ti je jucer oko 17 bila pozitivna, O je mogla biti sinoc ili danas, a mozda i bas oko 22h. mozda je zapocela u 22h i trajala kroz noc.zasto ti je to u minutu bitno? puka znatizelja?
bubekica, hvala! da, puka znatiželja :D pokušavam shvatiti skroz svoje tijelo, pa eto, tumačim znakove.jučer nismo pokrili...:/ ako je o bila sinoć/noćas - danas je već kasno, jel da??
kudri,a prekjučer?Možda malci prežive..al ak ste u mogučnosti,navalite još danas,čim čim prije-tim tim bolje.
nivesa ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
kudri svakako danas pokrijte, bolje pokriti nego ne pokriti
kad je bio zadnji keks prije O?
nivesa dokad radis? ponestalo mi kokica![]()
nivesa, nadam se da ćeš imati scenarij bubicazubica
podruzili smo se u nedjelju kasno navečer. dakle, ako je O zbilja bila ovu noć, prošlo je nekih 24 sata...trebali bi izdržati (trebali je ključno). ali nekako sam planirala da ih lansiramo baš baš baš kad treba! ali eto, mm nije bio od akcije, a silovati ga nisam mogla...ma budemo se sigurno i večeras družili jer mi se baš druži hihih, ali mislim da ekipa danas više nikako ne stigne ...
Posljednje uređivanje od kudri : 13.05.2014. at 16:07
no, užasno mi je zanimljivo proučavati svoje tijelo i slušati simptome. evo, od jutra primjerice imam tu laganu menstrualnu bol, više na lijevom jajniku i baš vizualiziram kako jajna stanica pliva po jajovodu prema maternici...e sad, dal je ekipa čeka po putu, to ne osjećam na žalost. nadam se da da...iako, ne ležim nikad nakon druženja i imam osjeća da sve izađe dok se odem oprati. pitanje je što ostane, a pogotovo nakon dan-dva...
...ajmo se nadati da ekipa čeka...!!!!!
..ja sad po zadnje vrijeme ležim,ono najviše 15 min...u kakvoj god pozi...noge gore,na zidu.pa na boku...živi smijeh..ali isto ponekad imam osjećaj da sve ispadne kad se pomaknem..ali se sad dobro pripremim:namjestim uložak,i odmah nakon ležanja se obučem,i još malo poležim..a onda se tek idem oprati:
...
kudri no worries, to je dobro pokriveno.
ma šta ja znam, čini mi se da mi sve iscuri odmah taj dan, posebno jer se odmah idem oprati, a zaostaci idući...ali stvarno, ako se malo jače zakašljam ili kihnem, osjećam kako sve izlazi. pa sam zato i skeptična oko činjenica da sperma ostaje dugo unutra. možda u savršenim uvjetima...nemam pojma, možda pričam bezveze...
bubi, kaj misliš da nije to tak.
p.s. vidjela sam na drugom topicu da ste krenuli još jednim putem prema svojoj sreći, pa vam želim brz dolazak do cilja!!
kudri iscuri ti sjemena tekucina, ali spermiji odu kud treba, ne brini. blago meni s muzovom hipospermijom, nemamo tih problema
hvala draga![]()
možda su sitni, ali dinamitni :pma kaj, čitala sam danas da spermijima treba cca 3 sata da dođu do jajovoda. naime, kreću se sporije od puža...tak da, mislim da moji svi iscure sa sjemenom tekućinom
Nadam se da cu uskoro doma, nemam ja radno vrijeme