danček curke moje...eto šaljem vam malo sunčanih zraka koje su se sad probile kroz oblake!!!!!!!!!!
...HK...![]()
nivesa...ja uopće ni ne piškim te trakce...vjerojatno mi ne bi niš ni pokazale
,..a od moje m danas ni traga...a bome ni jučer...sve nešto bljakasto,spotingasto...sve u svemu jedna jako čudna m...nije se crvenila,nego...grozno za reć...bila je tama,skoro pa crna????
vatrica-možda ni ne dođe
srećo-nešto si se popravila...više ne zaboravljaš listu,hahaha...
Bubice pa jel bilo uopće krvi ili je samo taj spoting?
Evo i ja prijavljujem svoje piškanje i pozitivnu lh jučer,pokriveno jeste,ako uspijem i danas čemo potvrdit gradivo
Sendam grupne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,pa grabite po potrebi!
Trudničice naše,di ste nestale...očemo malo vaše prašine!
Nadam se da ce ovaj bit dobitan, bio bi to lijepi dar od Boga i to bas ovaj mj !vise mi lnebi bio najgori u cjeloj godini....i u zivotu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
bubicazubica, a da ti pišaš ipak?? jer ovo crno može biti samo implantacijsko krvarenje...hmmm???
ma bilo je svega...samo ne one prave baš crvene krvi-petak cijeli dan onako crna krv,s grudicama...u subotu pola dana isto tako...ostatak crni spoting...
danas baš i idem kod svoje gin,jer moram po uputnicu za fol.pa ću joj zajedno to i reći...
mislim trudna nisam to znam sigurno...nešto se sve ovaj mj.pošemerilo
Cure, ovdje ne vladaju dobri osjećaji...Sve nešto negativno... Došlo je neko gadno vrijeme izgleda...
Istu stvar mislimo, Sreco.
Valjda nam pun kofer razocarenja, a toliko ulozenog truda... :/
Kupih 2 testa gravignost. U petak cu prvi pisnut, pa cemo vidjet, mada ne vjerujem....
HK, jako mi je drago zbog tvoje mame... Samo polako... Želim ti sreću s pišanjemP.S. Nikad ne znaš...
cure, da se ponovim - jeste vadile feritin??
ja sam dosta zadnjih dana o tome čitala i kaže internet da je niska razina feritina onemogućava začeće....meni je na donjoj granici. danas idem kod dr po neke tablete...
mislim da ga ni ja nisam vadila...
Hk....potpisujem sreću...nikad ne znaš...
ajmo malo pozitive!!!!!!!!!!!
..nije baš u rok službe....(i ne pije mi se kava)....ali paše nakon pizze
srećo dajglavobolji...
cure, vadite! i najmanja glupost može biti prepreka za ostvarivanje trudnoće! tsh, feritin...
HK mislim da ti 10 dpo nije rano, aj ti pišni ujutro! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slabo se javljate........
Eh, glavobolja se pojačala, toliko da mi je muka. Užasno sam žedna... Pijem, ali mi je toliko muka da mi je muka i od vode. Mislim da mi je želudac nadut...![]()
Sreća meni je ta nepodnošljiva glavobolja bila jedan od najranijih simptoma T, puno prije neočekivane M. U to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro!
Stork, jao pa tek sad si mi dala nadu....Ipak, hvala ti!
![]()
Danas ću imati jako puno posla pa ću listu napraviti uistinu rano...
P.S. Kava je zakuhana i poslužena. Izvolite!![]()
lista za 20.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutrooo!
Mami, u kojoj si ti fazi? Plodnoj, nadam se?Radi se beba?!
Koliko se razumijem u grafove, isti ti je kao prošli mjesec, jučer je bila O...?![]()
Nadam se da neće završiti kao i prošli ispod crte... Naprijed, curo!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 20.05.2014. at 07:14
jutro! meni evo 14.dc. lh ništa još ne pokazuju, mislim crta je vidljeiva akli nije jednaka onoj kontrolnoj. jučer sam imala iscjedak koji se dosta rastezao. e sad ko će ga znati. mi smo pokrili prekjučer, sinoć imali pauzu, pa danas opet u akciju. nekako sumnjam da mi je prošla a da lh nije pokazala. a pišam ih svaki dan.
jutro curice drage
došla sam vam samo na brzinu mahnut, rokovi na poslu me stišću (još samo danas da se izdrži)
Inače ja sam juče procurila, tako da me Srećo za sada možeš maknuti sa listice, jer od pon krećem sa folikumetrijama :grizenokte:
Bubicazubica ti ideš u Ri? možda se i sretnemo![]()
Tayla i Vatrra jel imate vi kakvih simptomčeka?
Ostele cure![]()
Ovčica, grlim te! Neka folikulići lijepo rastu i pucaju, sve za bebicu!![]()
red pepper, nisam sigurna, ali koliko sam shvatila željezo može biti ok, ali feritin (zalihe željeza) nizak. ima veze, kako ne! zaluihe željeza troše se pojačano već od samog začeća, pa onda ako tih zaliha nema, odnosno ako su jako niske, plod se ne može razvijati i propadne...mora biti u irganizmu sve više-manje top top da bi se trudnoća sačuvala...a kaj, tebi je nizak?
ja sad prvi put čujem za feritin..inače mi je željezo na krvnoj slici zadnjih par godina blizu gornje granice.. a tko bi sve to popratio..toliko toga može utjecati da čovjek poludi dok to sve porprati i istraži..čak sam čitala da najobičniji karijes može štetiti..
Ja danas ne radim, mili Bože kako je lijepo biti doma, sve laganini, jedino mi se razlog ne sviđa jer su mi curke pokupile crijevnu virozu, starija je povraćala jučer ali danas je ok, otišla je u školu a mlađa je imala proljev, za sad je ok, ali i mm je pokupio tako da jučer nismo pokrili ali smo prekjučer.
E da i prekjučer sam imala više iscjedka nego jučer, doduše nije bio baš rastezljiv, vidjet ćemo.
U petak idem na sistematski pa ću i gin uzv napravit da vimim jel bila O, i u kakvom su mi stanju jajnici.
Počeli su mi izbijat neki prištevi po vratu pa se bojim da mi nisu hormonu poludili.
Mami, pokrivajte sve... Nema viroze kad su plodni dani!MM je jednom bio bolestan i legne na mene i ja mu velim "kako si vruć", a on meni "mislim da imam temperaturu!"
![]()
ovčica ne mora te Sreća brisati s liste, ako su samo folikulometrije u pitanju, ostani ovdjeI ja jedva čekam kad bum se mogla vratiti, al' od M još ni traga ni glasa...
Sreća kak je danas s glavoboljom?
HK jesi se odvažila na pish-pish?
Cure, provjerite da ne koristite možda kineske lh trakice, navodno niš ne valjaju...
Asper kak je bebolino?
Svimai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stork, s kineskim nisam postigla iste nijanse dviju crtica, ali vjerujem da je razlog što su nedovoljno osjetljive. No, zna se kakvi su Kinezi, mati mila... Zamislite, oni grade i rakete za svemir! Ma jooooj! Ništa im ne vjerujem.![]()
Hvala što pitaš za mene. Sinoć oko 21 h prestalo samo od sebe, a tako i muka. Kao na prekidač. Spavala sam bezveze (kad loše spavam, uopće mi se ne da spavati...) Jutros sam bila OK, a onda sam doživjela lagani stres pa mi je glava kao smušena, ali ne boli. Pijuckam kavu pa eto...
ja koristim ipak primatime, preskupo ali nebi se usuglasila sa ovima sa njuškala da ga dereš. ja sam htjela da osobno preuzmem ali jedni mogu tek iza 5, ja radim do 3, druga može samo do 2, treća ošla na more pa samo šalje poštom, meni nemaa tko preuzet..ajde molim te, a ljekarna preko puta ureda. razmišljam o tome kao ulaganju u svoju djecu (buduću) i odmah mi je lakše.a mislim da su oni dobre razine osjetljivosti.
inače MAMI2 i ja se nešto oprištavila! ili previše prčkam po sebi od živčanoće! ko da sam u pubertetu.
idem na folikumetriju zbog inseminacije (prirodne) tako da me ovaj ciklus nebu bilo na listi, al vam budem dolazila u goste![]()
HK, pusa...
Ovčica, ipak nam se možeš javiti. Dobrodošla si nam uvijek!
Neki dan sam imala takav prištić, kakav nisam imala od puberteta. Onaj pravi, bijeli, koji istisneš i onda ima još i još... Upravo je bio onakav za kojeg bi vam mama rekla "nemoj ga stiskati, ostat će ti ožiljak!" Poznato...?![]()
ja pišam te kineske lh trakice, ali uvijek mi se poklopi sa bolovima, sluzi...i bude baš ista ista nijansa...
od danas me počele boljet cice i imam temperaturu, točon je osjećam - cca 37,2C..taman je tjedan dana prije M. podsjećamo me to, na žalost, na već poznati scenarij.
Posljednje uređivanje od kudri : 20.05.2014. at 11:12
MAMI,hahahaha,znam kako ti je...moj umire i na malko boluckanja u bilo kojem dijelu tijela,a tek da ima temperaturu ni vrag mu nebi digel libido
kudri,zašto na žalost? Pa bolje ne može,povišena temp. i bolne cice tjedan dana pred M...ma bolje ne može! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crna-ovčice,nek je sretno do neba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tayla,ver ar juuu?
A ja pak zbunjola,ništ mi se ne poklapa..ajd danas malko pala T i opet imam EW pa je moguče da mi je danas O,al mi je trakica onak..nije pozitivna.
Bila je prekjučer,jučer ipak malko svijetlija...i neznam kaj da mislim.
Ništ,opet čekat...morti bum pametnija za koji dan.
Samo da vas pozdravim sve skupa.....danas nemam kaj pametno za reci .....
Jos nema naznaka za M, ali ja je cekam... Mrzim kad ne dođe na 28 dc...
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su se js i plivaci kucnuli...![]()
Gdje ste, cure? Dosta vam je više svega...
Često i meni tako bude... Ne da mi se jesti, oblačiti, spavati, prati suđe, prati robu...Jutros sam bila bezveze... Jedva sam hodala, evo sada sam došla sebi...