Sad nas je pola-pola. Pola u ljubičicama, a pola u odbrojavalicama.Toliko je ljubčica, da se mora izroditi II!!! Jednostavno je kao Zakon velikih brojeva.
Tehna, dobrodošla u Gornji dom, zajedno sa mnom!
Idemo, curice!![]()
Srećo,techna,welcome up!
tigrić,nek je plivačima bio sretan i uspješan put!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A bome smo se podijelile... Srećo,vatra ti je još gore.
Meni FeFić označio O,hm...a nadam se da nije bila tad,em mi je poz. lh bila ranije,em smo se zadnje sexnuli dan ranije.
Probala sam ga malko natjerati da se predomisli pa sam zbrisala EW oznaku ali i dalje stoji označena O,samo isprekidana.
Žužy, a što je s Vatrom? U postupku? Pa imam je na listi dugo. ? Sva sam se pogubila...
Ako ne treba biti tamo, da je sutra maknem?
I jučer me trbuh boluckao i u zoru... Dakle, bolovi: 9, 10 i 11 DPO. Ja:Ništa me ne tangira, smirena, kad bih i htjela plakati zbog grčeva, bilo bi na silu, možeš zamisliti?! A vrijeme mi sporo ide...... Do ponedjeljka ću svisnuti...
Vatra ti je prijavila da je dobila M, prekopaj po postovima od prejucer(?)....
HK grlim mila, sve znas...
Ajme, sad sam našla Vatru. Vatra, sorry... Danas joj je 3 DC. Nisam namjerno, sorry još jednom. Bar da si se jučer javila i da me ispraviš...Smotanka sam.
Mislim da ti nikad nece oprostiti![]()
Ma joooj nikaj strašno,naj se sekirati!
Srećo,a nebi ti nama pišnula?Znam da imaš
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja isto navijam za test pogotovo jer znam koji test imas![]()
Di ste, popišanke?![]()
Bubekica, ovako ću te:
Test će ipak pričekati, slušam glas razuma.
jutro koke!
šta sam ovo jedina nestrpljiva pišalica
moj minus pošišan jučer, doduše tek je bio 10dpo, ali bio je i exta osjetljivi test...
ajmo ostale pišalice, vrijeme je za novo odbrojavanje!!!!![]()
Sreca nam je bas pravo trudnicki smotana jutros![]()
![]()
Sreća, bubekica i je glas razuma!i žužy, naravno!
![]()
Ma šta ste se okomile na mene?!Znate, ako jesam trudna, onda vas čeka ječmenac...
![]()
A šalim se, sve ste mi drage....!
Inače, moja mama kaže da kad je žena trudna, onda ako joj se sviđa neko muško dijete ili muškarac, ne može ga se nagledati koliko joj je sladak, lijep, privlačan, uglavnom ne može skinuti oči s nejga (isto vrijedi za ženu), tada će beba biti taj spol! (imala je troje djece, dvoje je ispalo upravo po tome, hihihi). A ja imam u parku jednu curicu koju cijeli ovaj tjedan viđam i buljim u nju, doslovno.![]()
srećice ti si nama definitivno u drugom stanju!!!![]()
p.s. kada sutra budeš radila listu biti će 24.05.2014.![]()
Pozz
Hahahahahahaha.... Necu se zamjeriti trudnici (Sreca83) jecmenac mi ne treba!
Nisam se mogla javiti jucer jer sam radila cijeli dan, i onda isla na predizborni skup, dosla doma u 22 i pala u nesvjest od umora... Sve ok...
Sreco jos cete vi mene trpiti ovdje do rujna!!! Navijam da je je tvoja smotanost simptom.~~~~~~~~~~~~~~~~
HK grlim jako!
Vatra, hvala ti...
Kris, hvala i tebi...Daj da te nešto pitam. Baš sam mislila kad ćeš se javiti, ah prizvala sam te... Ti si prije no ćeš napraviti test imala osjećaš smirenosti, jelda? Podsjeti me, kako je to bilo?
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 23.05.2014. at 10:49
Upravo tako,pishnula sam test radi nekih poslovnih odnosa,inace ne bih,znali smo oboje,samo si ne zelis priznati pa sve simp odbijas
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Koje si simptome osjećala? Jednostavno volim čitati o simptomima...![]()
Nisam ih imala,to je bio glavni simp.osim filinga tjedan prije da ce doci i jedan dan bolova,nije bilo nervoze,osjetljivih cica,cudnih mirisa,mucnine...sve je pocelo kasnije,samo ósjecaj smirenosti
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Onda sam garant i ja trudna,ni meni nije ništ..a i nekak sam posebno mirna ovaj mjesec![]()
Ma velim ja tebi,bumo mi skupa u nazivu Odbrojavanja!![]()
E, ako sam ja trudna, čekat ću tvoj testić i tada pridružiti tvoj + svojem!![]()
Ola komadi!
Danas bila na sistematskom, zdrava sam ko drijen. Gin je potvrdio da je O prošla, vidi se žuto tjelo na desnom jajniku ali i nekoliko cistica.
Srećo ajd pišni da se veselimo.
sada sreco, sada!!!!
Ma zar popodne? Mene su učile druge trudilice da kad je 14 DPO onda može i popodnevni urin, a meni je 11 DPO...
Nisam u mogućnosti. Eveeeeeeeeenutalno da ne pijem i ne pišam 4 sata pa....![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 23.05.2014. at 12:49
meni nije bila ama bas nikakva razlika jutarnji/popodnevni s tim testom koji imas, a beta je bila mikroskopska - 6.59.
Onda ću popodne pishnuti....Samo, bubekica, zar nije rano...?
Bokic! Moja lh negativna, sad piskim svaki dan da vidim dali uopce imam O!
Srećo,ma moj prvi poz. hcg testić je bio 9.dpo.
Ako imaš bubin testić,taj reagira na betu od 10,a evo njoj se pojavila druga crtica i na puno manje od 10.
Tak da...nije da te nagovaramo,ali ako sama odlučiš pišnuti,znaj da nije rano.Moje mišljenje je da tako osjetljivi hcg test uglavnom pokaže pravo stanje i na 11 dpo.
E sad,jedino ako te strah ili zbilja želiš pričekati ponedjeljak.No presing.
nivesa,da ju uloviš!
To si sad tek počela pišati ili?
Žužy, pridobila si me. Strah me, naravno, ali neka. Ionako tim testovima idući mjesec istječe rok valjanosti pa mi bilo grehota ne iskoristiti ih, a tako su dobri, kako veliš.![]()
čekaj, o kojem vi to tako super osjetljivom testu na trudnoću pišete?promaklo mi je? da znam i ja kupiti za slijedeći mjesec:
Hahaha,tigrić ne možeti odbijaš kupiti na netu,a u apoteki tih nema.
Ma u biti,nema ih ni na netu,bar ne za Hr...do njih možeš samo preko veze![]()
rijec je o wondfo testu, meni se pokazao izvrstan, moze se naruciti na amazonu, ali nazalost ne dostavljaju u hr, meni ih nosi buraz iz amerike.
ove sam podijelila curkama jer im je isticao rok
bit ce nagodinu opet tako cini mi se, obzirom da imam zalihu od 100kom
sreco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uuhhhuu, i ja bi jedan takav...
a kaj je najbolje ja stalno kupujem preko neta, ali za niš mi nije tako hića..ovo kad nestane moram imati ODMAH!
ma poslužiti će i ovi običnjakis testovi. 14 DPO pišam i Bog mi pomogao!![]()
http://www.amazon.com/Wondfo-Pregnan...rds=wondfo+100
to sam si ja uzela![]()