Stranica 27 od 29 PrviPrvi ... 172526272829 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

kakav lijep početak tjedna!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..već sam se zabrinula za +-iće...
    jessss jesssssssssss..............
    tigrić-ČESTITAM,ČESTITAM.........i neka sve bude onako po školski!!!!!!!!!
    YM-tebi će čestitke sačekati još malo....ali kao što cure kažu...smjestio se bebač tamo gdje treba,i bit će sve 5!!!!!!!!
    ajme kako sam sretna.....
    Mami-
    Aliana-dobro nam došla,i još brže otišla u onaj najsretniji pdf!!!!!!!!
    nama ostalim koje čekamo taj trenutak to daje snagu,želju i volju za dobitnom kombinacijom uskoro!!!!!!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bubicazubica

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, čestitke objema!! bravo, tako se to radi!!sad malo o sipmtomima i kako se to zapravo napravilo?? :D

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nemojte me sad razapeti, znam da se svi trudite i pokrivate sve žive i nežive dane, ali ovaj moj plusić se dogodio jednim jednim seksom nabrzaka dan prije O, odnosno onaj dan kad mi je lh bila pozitivna. poslije toga niš, suša, a i prije se moglo jedva na prste nabrojati..nije baš za pohvalu, ali evo poklopilo se!!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa eto, to nam je svima ohrabrenje da se može i jednim nabrzaka napraviti dijete i to dan prije ovulacije! ma bravo!
    a sad, simptomi :D

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bilo mi ječudno kako sam se prije par dana jako oprištavila..onako sitne crvene prištiće po cijelom licu koje sam ja naravno izmasakrirala...i mislila sam si da je to možda on proteinske dijete na kojoj sam bila prošli tjedan (idem na svadbu za vikend pa treba noge pokazati) pa sam jela malo previše mliječnoga..ali sad znam pravi uzrok..hormončići...tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam tako ravnodušna ovaj mjesec...tako je mala vjerovatnost da sam trudna da se ne želim uopće nadati. ali drago mi je da imam taj pregled jer možda nešto pokaže u čemu je problem

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kad se stvarno nisam nadala..od tako malo akcije...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Super tigric recept je znaci na brzinu hehehe ma samo nek je uspjelo
    Cestitam od srca i tebi
    Sve neka dupla odbrojavanja! Cure svima drzim palceve

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tigric bravoooo, čestitam od srca

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

joj samo da ostane tako!! nisam pesimist, ali malo je rano za veliko veselje....ali opet si mislim bolje se veseliti i kratko nego cmizditi cijelo vrijeme, jel tako!
    ma bit će to sve super!
    samu sebe tješim...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ma naravno da će biti super , uživaj!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj tigricu i meni se pojavio ogavan potkozni prist na bradi, a nikad nemam problema sa pristevima inace. I cice me bole kao kad bih preskocila dojenje. Sopam se B6 vitaminom u nadi da izbijegnem mucnine, ali, vec sad su pocele. Za sad samo imam "trigger". Bila u lidlu i vidjela neki kolac od ljesnjaka (inace volim ljesnjake) na sam pogled sam se skorom ispovracala da sam morala pobijeci van iz ducana. Tad sam znala da trebam testirati se na trudnocu.

Curke, hvala na cestitkama! Tigricu, tebi cestitam posebno. Tko zna, mozda nam i termin bude isti

Sreco, danas mi je 31 DC Ja sam se nekako nadala da cemo zajedno ostati trudne pa skupa komentirati nase toddlerice i bebace. Nadam se da ce ti se uskoro posreciti, kao i svima ostalima ovdje.

bilo mi ječudno kako sam se prije par dana jako oprištavila..onako sitne crvene prištiće po cijelom licu koje sam ja naravno izmasakrirala...i mislila sam si da je to možda on proteinske dijete na kojoj sam bila prošli tjedan (idem na svadbu za vikend pa treba noge pokazati) pa sam jela malo previše mliječnoga..ali sad znam pravi uzrok..hormončići...tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajme, skuzila sam da,cim me nema dva dana u vasem drustvu padne koji +... Pa se vec pitam da nije mozda moja krivica... He he...
    Ugl sretna sam zbog vas!!

Tigric i YM cestitam od srca, nek vam trudnoca bude mirna i bezbrizna!!! Pusa

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

YM, hvala na želji, ali ja osjećam takav pad entuzijazma ovaj ciklus.... Nakon 15 mj. najmanje volje i ideje za pravljenje bebice...

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    YM, hvala na želji, ali ja osjećam takav pad entuzijazma ovaj ciklus.... Nakon 15 mj. najmanje volje i ideje za pravljenje bebice...
    Sreco doci ce i nama nas plus!! a do tada cemo dalje po zadatku marljivo i strpljivo!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Lorelai prvotno napisa Vidi poruku
    Sreco doci ce i nama nas plus!! a do tada cemo dalje po zadatku marljivo i strpljivo!
    A valjda...... Ja to ne mogu zamisliti.... Ma to glavobolja progovara iz mene....

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma oce, samo ocito ide zaobilaznim putem pa duze traje.. uzmi nekaj protiv glavobolje, srkni kavicu i do popodneva ces bit ko nova!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ako je suditi po tome kako je tigrić opisala cijelu situaciju..onda se i ja trebam smatrati trudom(za sad)
    ...imala sam akciju dva dana prije o...ujutro na sam dan o...i to ono 15 min noge u zrak..a onda jurnjava ,spremanje za posao..tuširanje(hm..tog me najviše strah,jer onda sve ispadne van..ne sjećam se da li je i sad ispalo
    ...i akcija dva dana nakon o...sa malo dužim nogama u zraku
    ...prištevi?ja sam dobila čireve...još gore nego u pubertetu...pred tjedan dana..naravno i ja nisam bila mirna nego sam ih masakrirala i to krvnički...cijela desna strana lica,od obraza na dolje,i vrat izgledaju kao da sam prošla make over s brusnim papirom

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Yummy mummy (unatoč tvojim željam) čestitam i želim ti prekrasnih školskih 8 mj. trudnoće

Tigrić i tebi također čestitam na bebulici!! i imaš pravo veseli se i skači (ne doslovno) jer dolazi još jedno malo čudo

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ma srknula sam kavicu, ne želim pretjerivati, da mi ne bi beba pobjegla zbog kofeina... A kako me glava boli već četiri dana uzastopno, ali podmuklo, nije strašno, već samo iritantno, no ne bih htjela gutati tablete. Prošli tjedan jesam jednu i to je to. Ma nisam za kemiju u slučaju glavobolje.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo, moram malo razveseliti najprije sebe, pa vas:

Ema neki dan kaka i govori sama sa sobom (ima te litanije prilikom vršena nužde br. 2):
    "ovo je mekano govno; mekano govno izađe brzo, uzme svoje stvari i ode kroz izlaz!"

- Ema: "mama, ko je najljepši u kraljevstvu mom?
    -Ja: "ko?"
    - Ema: "ti si!"

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pa čuj, ja koliko sam čitala i proučavala svi kažu da je bitnija ta akcija pred samu ovulaciju jer je moguće smau ovulaciju propustiti 8dok spavaš npr)..mada već vjerovatno to već sve znate!
    ja nemam nikkvih drugih simptoma osim što sam sada okupirana trbuhom i stalno mislim da me boli, ili ne boli, ili mi se čini,,,uh..dok još malo vremena ne prođe ipak će me trta hvatati.
    a cice ništa, ni da bi, ispuhanke kao do sada (mama dojilica).

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Tigrić, pa koje radosti danas

Čeeeeeestitaaam!!!!!

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

..evo stigla moja vjestica.. Sreco od sutra pises 2DC.. Idem sad laganin se pshicki pripremiti za katastrofu koja me sutra ceka: operacija na 5tici da bi mi mogli namjesti krunu i vadjenje umnjaka

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj, trbuh mi nemoj ni spominjati, stalno me nesto steze, kao da mi se kaki i kukovi su mi postali nikakv. Isla jucer na trcanje, na kraju sam rutu prohodala

pa čuj, ja koliko sam čitala i proučavala svi kažu da je bitnija ta akcija pred samu ovulaciju jer je moguće smau ovulaciju propustiti 8dok spavaš npr)..mada već vjerovatno to već sve znate!
    ja nemam nikkvih drugih simptoma osim što sam sada okupirana trbuhom i stalno mislim da me boli, ili ne boli, ili mi se čini,,,uh..dok još malo vremena ne prođe ipak će me trta hvatati.
    a cice ništa, ni da bi, ispuhanke kao do sada (mama dojilica).

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sreco, samo se opusti, meni je ovo ciklus u kojem se uopce sa ncime nisam opterecivala. Pila sam colu, jela u McDonaldsu, bacila se na kolace s cimetom( cimet inace djeluje abortivno), jela juhu od koprive (kopriva isto ko i cimet) i eto, kad se hoce primit,primi se, kad nece, mozes ga frigat!
    Nego, kad smo kod spominjanja kcerkica, jucer se moja krenula moliti: Hvala ti boze za mamu, tatu i bebu brata! Mi njoj na to da ona nema bebu brata, a ona nama da ima Ne znam odakle joj to. Mi joj nista nismo govorili

Ma srknula sam kavicu, ne želim pretjerivati, da mi ne bi beba pobjegla zbog kofeina... A kako me glava boli već četiri dana uzasto
    pno, ali podmuklo, nije strašno, već samo iritantno, no ne bih htjela gutati tablete. Prošli tjedan jesam jednu i to je to. Ma nisam za kemiju u slučaju glavobolje.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Tigric i YM cestitam ! ! !
    Curke evo da se malo javim.. Muz i ja zadnjih mj. Dana smo u uzasnim odnosima, totalno zahladili, nema sex-a , stalno neke prepirke, svade, uzasno se zivciramo, samo sutimo i uzasno mi je postalo u braku.. Mucenje.. Sad najmanje zelim dijete u ovakvoj situaciji! ! A tek nam sad bila prva godisnjica .. Pita me on jel nam to prva i zadnja ! !

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

YM ~~~~~~~~~~~~~ i cestitke
    Tigric i tebi cestitke! Konacno smo se maknule sa mrtve tocke!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

viki88 bas sam se pitala gdje si... saljem zagrljaj...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

viki, nemoj se opterecivati samo. svadje su dio braka. ako se muz i ja nismo posvadili niti jednom u tjedan dana, on se vec brine da nam je brak u krizi. Inace kazu da je prva godina najteza. Eto, prezivjeli ste je. Ja sam prije mjesec dana zapravo prestala raditi na bebi jer sam dosla do zakljucka da sam toliko fokusirana na nepostojecu trudnocu da zapravo ne stignem biti zahvalna na svome muzu, braku, kcerci i da stojim na mrtvoj tocci. Jednostavno samo odustala nakon toga od bebe i pocela uzivati u onome sto imam. I mogu reci da sam u tih mjesec dana bila puno sretnija, opustenija nego onih mjeseci kad sam se fokusirala na bebi. Sex nam je bio puno bolji jer nije bio programiran i eto, plusic na testu na kojemu nisam vise niti inzistirala pokazao se tek kao bonus i slag na vrhu torte...
    Ima ona poslovica, bolje vrabac u ruci nego golub na grani...
    Imat cete vi definitivno djece, samo se malo opustite...

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke evo da se malo javim.. Muz i ja zadnjih mj. Dana smo u uzasnim odnosima, totalno zahladili, nema sex-a , stalno neke prepirke, svade, uzasno se zivciramo, samo sutimo i uzasno mi je postalo u braku.. Mucenje.. Sad najmanje zelim dijete u ovakvoj situaciji! ! A tek nam sad bila prva godisnjica .. Pita me on jel nam to prva i zadnja ! !

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala nivesa! Nadam se da si ti next!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vikki saljem hug draga... Nama se tako nesto desi dva puta godisnje, a i znamo razlog tome, i uvijek ista prica.. Nije da nema komunikacije među nama, stalno i puno pricamo, ali o dubljim osjecajima samo onda kad se "ohladimo" i onda se isplacemo, popricamo i opet smo zaljubljeni kao na pocetku.. Mozda imate slican problem pa probajte se malo ispricati o svemu...

Sreco mislim da se previse opterecujes oko zatrudnjivanja, i mislim da i tebi treba jedna pauza od svega... Znam da nije lako ali ovako mozemo samo sebi skoditi a i nasoj okolini...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    no, no Viki, makni te crne misli. sad će ljeto, odmor, pa ćete se vi opet zagrijati.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Viki-svi mi imamo takve "zahlađene odnose"...još ako smo u fazi pravljenja bebe...e onda je to katastrofa...ali sve dođe na svoje,komunikacija je najbitnija u svemu tome..i hladna glava!!!
    vjerujem da je i kod vas tako,i da će sve bit ok!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

žao mi je ...ali sad nakon operacije ponovno u akciju i nove pobjede!
    Citiraj Lorelai prvotno napisa Vidi poruku
    ..evo stigla moja vjestica.. Sreco od sutra pises 2DC.. Idem sad laganin se pshicki pripremiti za katastrofu koja me sutra ceka: operacija na 5tici da bi mi mogli namjesti krunu i vadjenje umnjaka

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ahahahaha.....
    volim ova tvoje Emine priče..uvijek me oraspolože!
    Evo, moram malo razveseliti najprije sebe, pa vas:

Ema neki dan kaka i govori sama sa sobom (ima te litanije prilikom vršena nužde br. 2):
    "ovo je mekano govno; mekano govno izađe brzo, uzme svoje stvari i ode kroz izlaz!"

- Ema: "mama, ko je najljepši u kraljevstvu mom?
    -Ja: "ko?"
    - Ema: "ti si!"

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jaaaaaao pa kakvo je ovo veselje tu?
    Yummy,tigrić,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje,nek sve ide kak se spada!
    Baš sam sretna zbog vas curke!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Asper prvotno napisa Vidi poruku
    Zuzy, jel ja dobro kontam - ovaj ti je ciklus nekako duuuulji od prijasnjih ? Nekako mi nije u pamcenju da si bila ovak dugo na listi ?
    Saljem ************************************
    Hvala ti lijepa na trudničkim vibricama
    Al doći će kučkica meni,sutra preksutra....istina,uglavnom jedva pa da i stignem do ljubičica inače.
    Al eto,više ništa nije kao prije,tako da mi je ovaj put O bila malo kasnije..a uvijek dobim mengu 15. dpo.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kad smo kod kakica, naša R (ima skoro 5 godina) onaj tvrdi kakač zove stražar jer ga je teško istisnuti! hihihihi.
    Kaka i viče, maaaamaaa, nikako mi stražar ne izlazi! OOoooo, izašao je stražar, sad idu lako i svi ostali :D bedaček!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Viki svi prodemo kroz tu fazu klanja na svakodnevnoj bazi. Meni zna doc da se poberem i odem, ali nekak se saberes i shvatis da to moras rjesiti prije svega radi sebe! Nekak to sve spada u normalu svake veze pogotovo ako ste dugo zajedno.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

tigricu, nasla sam zanimljivu stranicu:
    http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
    po ovim proracunima, termin mi je ako se bebac zadrzi, 8.2.2015, a srce pocinje kucati 9.6.2014...bas sam tad narucena kod doktora

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

YM upravo sam izračunala,termin mi je 11.02.,a srčeko počinje kucati oko 12.06.
    Ja naručena 24.06.taman pred godišnji.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

možda bumo skupa tiskale!!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eh, nikad se ne zna. Ja sam zadnji puta prenijela, pa si nekak mislim da bum i ovaj. Makar, ovaj put definitivno uzimam epiduralnu. Bez nje ne radjam

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Tigric cestitam na plusicu, zelim ti skolsku trudnocu

Sreco, mala Ema osvjezi ovu temu, hvala ti na pricicama

Ja sam ovaj mjesec odlucila u borbu za bebicom:
    1. Iskopat cu stari mail koji sam dobila s receptom tabletica i pripravaka za hormonalnu ravnotezu (nakon sto sam to pocela piti desila mi se prosla trudnoca); doduse u tom ciklusu isla sam i na propuhivanje.. Ak ima zainteresiranih, javljam recepturu.
    2. Muzu kupujem sve one tabletice koje je pio prije bioastin, e- vitamin, 4 men..ak tko zna sto jos nek mi napise. Ono sto mene brine je muzev spermiogram. Pokusala sam ga nagovorit da ga napravimo da vidimo na cemu smo, al ne zeli cut. Zeli par mjeseci pokusat pa ak se ne primi onda idemo na testiranja. A ja vjeciti pesimist mislim si sto ak je gore nego prije 2 god, uzalud nam trud sviraci.
    3. Kupujem trakice za ovulaciju. Gdje vi kupujete, ak imate kakvog sellera sibnite mi u inbox

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooooo!

Ajmo komadi kava je kuhana, tko je vidio spavati u ranu zoru!

Aliana piši šta si pila. Kakav je bio spermio od tm?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutro svima!
    hvala svima na dobrim vibrama!!
    viki88 drži se, pa zašto misliš da sam ja ostala tako u čudu što sam ostala trudna! tako malo akcije je bilo zato jer smo bili i ja i mm u koma razdoblju! sad je opet super, asad kad hormoni podivljaju tek da vidiš paljbe!
    sve je to dio braka...
    ja znam da nije jako bed ako se ujutro nakon svađe probudim kao da niš nije bilo....makar to i ne pokazala (moraš se malo duriti, nebi bila žensko )ali osjećam da me prošlo...onda znam da je to sve ok!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Evo, jučer sam izdurala dan bez tablete. Iskreno, nisam ni imala što popiti. Kući sam imala samo Neofen od 400 mg (a već sam pisala da ometa začeće, tj. ovulaciju, hm, koja mi predstoji....) i Aspirin 100 protect... Zato, odspavah popodne, ali nisam htjela. Legla sam s Emom i nije me bilo na sat vremena... Probudim se, glavobolja prošla i onda se opet pojavila... Plakala sam od muke jer to je već treći dan zaredom da boljela... Zabrinuta luđački sam se masirala po čelu i sljepoočnicama i valjda je to pomoglo. Nakon pola sata bilo je kao da sam popila tabletu. Onda smo vani malo se utrkivale i opet mi je pulsiralo.... Lijepo sam noćas spavala i ujutro sam evo kao nova! Nadam se da me danas neće boljeti......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •