ajme yummy...drži se...i definitivno odmor...sad ljeto, godišnji, malo se odmaknuti od svega..
ajme yummy...drži se...i definitivno odmor...sad ljeto, godišnji, malo se odmaknuti od svega..
Yumi,
koliko je kasnila mjesečnica? Koju si vrijednost bete imala?
Hvala curke! To si i ja mislim. Neka ljeto prodje, a onda cu razmisljati sto i kako dalje. Upravo me nazvao drugi lijecnik iz klinike i on misli da je raditi na bebi jos iducih 6 mjeseci previse, posebice nakon svega sto sam prosla. Rekao je da ne trebam nositi bebu k njima. Da ju mogu baciti ili pokopati. Da im donesem jedino ako emocionalno ne znam sto cu s njom, pa da ce oni to rijesiti. Odlucila sam pokopati ju. Pored moje kuce je suma i rijeka. Kcer se voli igrati tamo i bacati u vodu kamencice. Tamo cu ga pokopati.
Ovaj je dokror bio divan posati ce me u fertility clinic, tako da se ne moram muciti jos pola godine. Jedino sto ne znam vise da li da ostanem na ovom odbrojavanju ili idem na potpomognutu oplodnju? Znam da nekako vise tamo spadam, ali, sa druge strane sa vama sam se zblizila i zavoljela vas. Ne bih odavde![]()
Joj nakon ovog sa YM nisam htjela tj mogla radit test Sreco...a lh mi je svjetlija nego jucer tak da sumnjam da je t..mislis da bi moglo bit s obzirom na lh?
YM stvarno sam bez texta. Uzas, drzi se.
YM ostani ti tu sa nama a njima se pridruzi radi vise informacija!
Jej! Mičemo se odavde, nakon toliko boli i gubitaka...
Finally!
Nivesa, ma pričekaj. Ja bih tako da sam na tvom mjestu. Neka hcg dođe na red kad mu bude vrijeme. Sretno!![]()
Nivesa, jeste pokrili sinoć?
Mi jesmo, iako je LH bila negativna. Sezona akcija otvorena!![]()
Hvala cure! Ostajem s vama! Tigricu, cestitam na novom odbrojavanju. Zao mi je samo sto ga nismo zajedno otvorile
Ym-drži se....suza suzu lije dok čitam tvoje riječi!!!!!!!!
ne daj se obeshrabriti..uzmi si malo predaha i odmora,kako su cure savjetovale,vjerujem da ćeš tada biti dovoljno osnažena i jaka za nove pobjede!!!!!!!!!
i nemoj ići nigdje od nas...vidiš da sam i ja ostala tu![]()
Yummybaš mi je žao
Bubicazubica hvala ti, sretno i tebi bilo, mi smo imale inseminaciju sa par dana razlike, ako obje ostane trudne (sa par dana razlike) možda budemo za koji mj bile box do boxa