Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
da, pa tako bi to i trebalo. ja se ljutim malo na svog muža jer njemu ne smijem ni spomenuti da su mi plodni dani. sve mu mora biti spontano!! grrrrrrr....i baš zato se dogodi da uopće ne pokrijemo, već se seksamo par dana prije i to nekoliko dana zaredom iz gušta, naravno. a onda kad treba, onda nit iz gušta, nit iz mušta!evo, ovaj ciklus sam pišala pozitivnu trakicu, ali smo išli u grad, vratili se kasno i njemu se neda. a neda mu se ni idući dan jer je jaaaako umoran! grrrrrrr....i sad umjesto da se nadam, ja opet tužna jer mislim da se nemam čemu nadati. osim ako mu dečki nisu super esktra izdržljivi i trajni, pa su čekali gospođicu par dana!
Ne podnose ti oni te pritiske dobro...ja se sjecam da sam ovome rekla iako je bio full zainteresiran za moje plodne dane iako se fakat cesto keksamo,svako jutro bi me pitao za temp, u jednom trenu mi je skoro rekao da ga hocu iskoristiti, na to sam mu odbrusila da mu nikada necu reci kada su mi plodni dani i kako je spermiogram taj put bio losiji, nije ni bilo pritiska jer nismo ni ocekivali uspjeh.I bas gledam, keks je bio 3 dana prije O, svaki dan i na dan O 2x ...mozes misliti te kolicine s time da je 4 dana prije O dao uzorak za s-gram.