Esperansa koliko dugo si pila aspirin? Ja sam opet na aspirinu i folnoj od neki dan.
Esperansa koliko dugo si pila aspirin? Ja sam opet na aspirinu i folnoj od neki dan.
Pozdrav cure, evo jos jedno pitanje za one iskusne. Vec sam navela da sam u ludjackom PMS-u. Ne mogu se cak ni sexati, totalno mi je pisulja poljubicastila i koza mi je poprimila cudan miris kojeg ne podnosim i od kojeg mi se riga. Tusiram se, mazem kremama, ali nista ne pomaze. Nije znoj, samo neki cudan miris. Ne mogu opisati. Zna li koja od vas neko rijesenje? U cemu da se okupam da se ne osijetim?
Probaj sa sodom...imas i one mirisne kupke s njom.Pih sva sreca da kod mog ludackog pms-a nisam samoj sebi smrdjela po mokrom psu.
hvala kriszg, probat cu sode dodati u kadu. Jedno je sigurno-nisam trudna, jer me cicke vise ne bole, da je trudnoca u pitanju, ne bi tako brzo popustila napetost
Nisam znala da je to jedno od pravila... Neću više. Samo, daj mi napiši gdje da bacim oko na pravila? Jedino sam vidjela ono da se ne smije poticati na mržnju i nikoga vrijeđati, u tom stilu.
Žužy, eh, prekršila sam pravilo, pa ne smijem još duplo zeznuti i reći ti odakle mi smajlići...![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 30.04.2014. at 06:54
Jutrooooooooooooo!
Kuham kavu, navratite!
jutro svima,
kod mene i dalje nikakvih simptoma...šmrc...
ja pijem neke ostatke prenatala od prve trudnoće...još im vrijedi rok..pa se sjetim svaki peti dan..ah..
lista za 30.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 24 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Evo da vas obavijestim da sam ipak trudna i da je otac Fabio!
Ajme,odvalila sam na neke rečenice u kvizu...
bubice,neka si se ti nama vratila u kolotečinu..dosta ljenčarenja hehe!
I naravno,čestitam na položenom!
Ja sam u fazi...pa nemam trenutno faze...dojde mi da propušim,ono..čisto zbog neke promjene.
Curke u gornjem domu - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Jutro! Bas sugavo vrijeme! Nisam znala da se smjlici ne smiju postat???? Nikakvi ili? Kak to ide?
Ma smiju se postati ovi kakvog je stavila Srečica (šteta), ali naravno smiju ovi uobičajeni koje imaš ponuđene tu sa strane.
cure, evo meni je danas 2dc, pa pošto je lista već gore možete mi sutra staviti 3dc.
i ponavljam svoje pitanje za cure koje znaju:
curke koje puno znate (a vidim da se tu motate)
imam pitanje: jeste li čule kad za slučaj defekta lut. faze, a da je prog. dobar,
tj. lut. faza prekratka (9-10 dana) a prog 7 dpo dobar, čak izuzetno dobar (između 60 i 100)?
zakaj se to dešava?
Techa, žao mi je, draga.... Ajmo ovaj ciklus napraviti bebu, može?![]()
http://www.webmd.com/infertility-and...l-phase-defect
mislim da je tu sve objasnjeno o tome
ahahaha...nisam stigla pročitati ostatak osim one prve rečenice..pa sam i zaista pomislila da si trudna..a onda....
idem ja sad vidjeti oca...
i da hvala...nisu bili tako strašni na komisiji.....a i mislim...učila sam,ali stvarno bubala....
...sad ponovo privikavanje na rad..a vani tako predivan dan....danas laganini...a sutra neradan dan..pa onda petak...
..sad kad si spomenula cigarilose...i meni dođe...onako baš s guštom...
..dan još jednom svima i hvala na kavici...
kad već spominjete pušenje, ja prestala u trudnoći, dok sam dojila također, a sad si znam prije spavanja, kad sve obavim, sjednem na prozor i sa guštom zapušim jednu. i to mi je uvrh glave.čak mi je cijela previše.ali je moram zapaliti. to je neki psiho efekt.
iako, ja sam uvijek bila takav pušač koji je mogao bez cigarete, to mi se drugi čude. a tako sam pušila 15 godina.
Takav je MM pušač,nekad je pušil redovno,pa je prestal i sad več godinama zapuši svake prijestupne,uz bambus i društvo.A i to je rijetko.
Ja nisam nikad pušila (par dima sam povlekla u 4. osnovne),samo velim da bi nekaj malo promjenila u životu...možda ipak radije frizuru.
![]()
možda bolje frizuraili neka nova obleka.. mora se čovjek počastiti
YM, meni sve ovo tvoje, pogotovo ljubičasta pišica "miriši" na neko drugo stanje!!!! držim fige da je!
MOgla bi pišnuti koji testić...nije rano:D
kudri, iz tvojih usta u Bozje usiPrerano mi je za test, nisam jos u ljubcicama, osim sto je pisa poljubicastila. Mislim da nije trudnoca jer su cike prestale biti napete. Vidjet cemo iduci tjedan ako flundra ne dodje.
zuzi, vidis kako sam dobar test za trudnocu pronasla. Sve smo rudne. Ocevi su , istina, malo pobrkani, ali nema veze! A ne voi glupi testovi po kojima pisamo. Platis i onda ne dobijes dvije crtice![]()
evo pravila foruma.
http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
techna probaj za LUF napraviti novu temu, mozda cak na potpomognutoj, tako bude vidljivije, a admini lako spoje kasnije.
YM, ma kaj bi bilo rano?? a ljubičasta piša je itekako super simptom!! i izgleda da je tvoja požurila par dana, tako da nema veze što nisi faktički u ljubičicama!
a koji ti je danas dpo?
hellou veseljakuše, krenula sam čitat unatraške danas postove pa mi niš nije bilo jasno
Yummy navijam da sutra pšneš test pa da vidimo što je uzrok toj tvojoj ljubičici, probaj si stavit nakon tuširanja borotalka to će ti promijenit miris. I možda da izbjegavaš češće kupke (one znaju biti dosta štetne) radije se istuširaj
Bubicazubica čestitke na položenom ispitu
Mene ovaj moj napastvuje doma danima već, on se uhvatio ko pijan plota one da moramo dobro pokrit nakon HSSg-a
Popila klomifenSad sam u strahu, ali ako ste sve zive valjda cu i ja
Danas 4 dc. Idemo u postupak ovaj mjesec, pa me sreco skini s liste.
kakva ljubičasta piša!!!???? prvi put čujem?? moram ići sad i ja baciti oko..prvo sam mislila da se misli na pišalinu, ali kužim da nije..nisam imala pojma da je to jedan od simptoma
Bubi posalji mi link. Ne snalazim se s moba![]()
Evo ga! Trudna sam, naravno!
Nosim sina.
Otac: Arnold Swhwarzenegger
Ime djeteta: Sophie Jessica Swhwarzenegger
Ali ja nosim sina... Ime mu odlično paše!![]()
AH, lijepo je ime Sofija. Predložit ću MM. Nešto nam ne ide pravljenje Laure...
Iskreno, kad sam pročitala da nosim sina, osjetila sam nešto lijepo, bilo bi lijepo imati sina.Aaaa........
Sreco nisi prepoznala cinizam
Mi se dvoumimo izmedu Sofije i Julije.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
HK,mora biti neki frajer od bazena?
P.S. Sretno!
Neznam el ti se javila bubekica,al evo link na ono drugo Odbroj.
http://forum.roda.hr/threads/84607-O...-2-2014/page17
žužy fala!![]()
Sreco, to je ovaj sto cisti moj skromni nazen![]()
Cure dajte pliz link za to ko nosi sina/kcer i ko je otac
imam dečka...od 6 kila....sa plavom kosom,...i zelenim okama...
a otac je ...mmmmmmmmmm..........ma uzela bih ga odmah....susjed od 18 g....punoljetan je..može!!!!!!!!!