da vas pitam...kako na onom ff grafu označiti dane kad se?
...ja malo proučavala...ali nemam pojma![]()
nivesa, evo ti testa: http://thepregnancytester.com/
Sad kad vidim tko su ocevi na ovom testu, sve se pitam, je li problem u nasim muskarcima? Ipak Clinton, Arnold i pool boy znaju kako se djeca prave
Nema mi smisla jos na test pisati, jer pise da tek kad menga izostane se treba testirati. Ma sve si mislim da nista od ovog cklusa jer su mi cicke se vratile u potpunu normalu. Steta testa![]()
Bas nemam! Hahaha koji smijeh!
Jutrooooooooooooooo!
Jutroo! Sretan 1.Maj svima!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro jutro! Kako ste sve? Sretan vam praznik rada! Jel ide koja od vas na grah s kobasama?
lista za 01.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Ej drage!
Yummy, dobrodošla u ljubičice!!!
Sretan 1. Maj! Uživajte u prekrasnom sunčanom danu i pravljenju bebe... Ja jedva čekam da ova M. završi, hihihihihiiii!!
Mi idemo na roštilj, pravi ga moj svekar.![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 01.05.2014. at 11:22
Hvala srecice! Nadam se da ce se ovaj put nesto potrefiti i meni i tebi. Uzivaj u rostilju. Nadam se da ce se Ema posteno najesti i tvrdo zaspati da se roditelji dobro provesele, a cim prodje crvena armija: ualala!...mali Emac na putu![]()
Evo clankak o povecanju plodnosti:
http://www.dailymail.co.uk/femail/ar...Cambridge.html
Tnx YM! Eto tebe u ljubicicama! To!! Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da si uspjela!!
evo i ja prijavlkujem roštij kod svekra,nakon kojeg smo mali i ja odkrmili sat vremena i sad je vrijeme za kavicu!
Veče komadi, kako ste proveli dan.
Mi bili kod seke na roštilju, pa išli s djecom na Ključić brdo, kao neko izletište, žali Bože benzina, jad i bijeda.
Al dobro nismo bili doma.
Kod nas je grozno počelo grmiti.![]()
Ahoj...sve ste negdje bile!
E pa bila sam i ja na našem jezeru,ali ovaj put sam ja slagala kotlovinu,mmmmmm
A maloprije je tuča padala..
Vecer...vidim da ste se sve dobro Provele i odmorile...tako i treba..kod Mene lijep i suncan dan,uz more setnjica...kava i sladoled...i fini rucak..uz super drustvo...sve u svemu za plus 10...i da...volili smo se i jutros...uspjesno nadam se...za one koje nemaju produzeni vikend...petak je..nekako cemo i to izdurat}
Zaboravih ostale cure...uzivajte i odspavajte koji minut duze i za nas radne![]()
Produženi vikend??? Kaj je to?Nadam se da ću i ja jednom to doživjeti! Ali vi koji ga imate uživajte!
samo puno akcije!!
![]()
Drage zene! Upravo sam napravila test za trudnocu. Dvije crtce. Jedna debela kontrolna, druga, svijetloplava i bljedunjava. Mengu ocekujem u nedjelju, tako da ne znam sto bi znacila ta svijetloplava linija. Ako menga izostane ponavljam test. Drzite mi fige!
Yummy to je pozitivan test! Cestitam!
Yummy, i meni je crtica bila jedva vidljiva tj plusic, sad ima 18 tjedana![]()
Hvala cure. Ja jos ne vjerujem potpuno dok ne ponovim test za par dana i ugledam deblju crticu![]()
Yummy čestitam ! Crtica je crtica!
Dobro jutro!
Naravno da nisam spojila, ne da radim danas nego i sutra.
Kavu sam naravno već skuhala, uživajte!
hvala na kavi, treba mi! zaspala u 2 ujutro a ujutro na posao!
Yummy....ČESTITAM!!!!!![]()
Dobro jutro, curke moje! Eto, citala sam da je zapravo test najbolje napraviti tjedan dana nakon sto je vjestica kasnila, jer se dosta tih bebaca zapravo ne primi, tako da pozitivan test prije vjestice samo znaci da je do zaceca doslo. Sad drzim fige malom borcu i molim se da se malac dobro zacementira u maternicu i tamo ostane dobro smjesten jos kojih 35. tjedana. Ne znam ni sama zasto govorim u muskom rodu. Posebice zato sto si zelim jos jednu curku...
Yummy, ako se primilo - test je pozitivan. Ono o cemu si citala zove se biokemijska trudnoca, trudnoca koja je potvrdjena samo testom - krvnim ili urinskim, ali ne i uzv, jer dolazi do odbacivanja ploda vrlo rano - prije nego je moguce trudnocu potvrditi uzv.
lista za 02.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 26 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
YM, čestitam! Eto, čekam potvrdu za + pored tvog imena...
Ivchica i Tigrić, evo i vas u ljubičicma! Tigrić, jedva si dočekala, jel tako? Sjećaš se kad si bila skroz dolje...? Kako ste?!
dan...svima...od uzbuđenja sam zaboravila pozdraviti vas ostale!!!!!
Jutro cure
Yummy pa bravo zenskaCestitam!
Mi smo danas na pregledu, ne vjerujem da ce raditi uzv ali vjerujem da ce me oprati radi kombiniranog jer nisam vadila krv.E sada, jel zna netko da li je kombinirani od 11-13tt zakonski obavezan kada imas 30?Jer me u prosloj iako nisam imala 30 trazila da potpisem...
Yummy tooo koka
Viš da ništ ne znači ak te sise nekad malo manje bole,nekad više...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da iduči put druga crtica bude fino debela!
KrisZg, nisam bash sigurna da je obavezno, meni je pokoja vise i dr. me pitao zelim li ili ne zelim kombinirani kao i amniocentezu, kaze sa je njegova zakonska obveza obavijestiti me o preporukama al da je izbor moj
to je ono sto ja znam. Sad kako tko tome pristupa to je drugi par rukava. Znaci ja rekoh da ne zelim, upisao je u karton da ne zelim i za mene gotova prica. Savjetuj se bar na dvije strane
Jutro svima, bas je krasno suncano jutro, jel da ?![]()
Jutro svima! Yummy bravo, cestitam,da bude školski do kraja!!!
Yummy, cestitam!
(vidiš da vam ne treba pomoć)
Ajme Kris, ja mislila da si ti malo starija koka (budući si rodila 2000-te), kad ono mlađa od mene
Nisam čula da je 30 bilo kakva granica za preporučene pretrage - sve to krene nakon 35-te,
ali bitno je i koliko ti ima MM (tu je granica vjerojatno 40)
kad sam bila T, bili smo ispod svih granica, a ako opet ikad opet budem T bit ćemo iznad svih![]()
Posljednje uređivanje od techna : 02.05.2014. at 11:03
Ma nish od naseg pregleda...opet je nema.Vec si razmisljam da trazim uputnicu za vodenje t u bolnici...kako to funkcionira?
moraš se u bolnici koju odabereš dogovoriti da te prime i onda svojoj gin.prvo po uputnice svaki put kad imaš dogovoren pregled. Tak da neznam koliko ti je to lakše. Ja sam se prvu put isto požurila u bolnicu pa požalila.išla sam u vinogradsku. Nije bilo niš loše ali uvijek sam čekala dugo,ne rade uzv na svakom pregledu,,
Curke, nadam se da ste se dobro provele jucer,one koje imaju produzeni vikened neka se dobro provedu i za nas koje nemamo...
Yummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za debelu testnu crticu u nedjelju
I naravno ostalima koje su pokrile, koje pokrivaju i one koje ce tek pokriti da to bude dobitno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
brzinski pozdrav od jedne koja isto danas crnči na poslu
Kad dođem doma imam drugu turu za odradit, nadam se pozitivnoj trakici danas i NUZ od pol sata :D
Yummy..čekamo nedjelju i jednu debelu crtu, iako i slaba crtica znači trudnoću ...jupiiiii
Koji test si pišala, kineza ili?