Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutro cure

Yummy pa bravo zenska Cestitam!

Mi smo danas na pregledu, ne vjerujem da ce raditi uzv ali vjerujem da ce me oprati radi kombiniranog jer nisam vadila krv.E sada, jel zna netko da li je kombinirani od 11-13tt zakonski obavezan kada imas 30?Jer me u prosloj iako nisam imala 30 trazila da potpisem...

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure

Yummy pa bravo zenska Cestitam!

Mi smo danas na pregledu, ne vjerujem da ce raditi uzv ali vjerujem da ce me oprati radi kombiniranog jer nisam vadila krv.E sada, jel zna netko da li je kombinirani od 11-13tt zakonski obavezan kada imas 30?Jer me u prosloj iako nisam imala 30 trazila da potpisem...
    KrisZg, nisam bash sigurna da je obavezno, meni je pokoja vise i dr. me pitao zelim li ili ne zelim kombinirani kao i amniocentezu, kaze sa je njegova zakonska obveza obavijestiti me o preporukama al da je izbor moj
    to je ono sto ja znam. Sad kako tko tome pristupa to je drugi par rukava. Znaci ja rekoh da ne zelim, upisao je u karton da ne zelim i za mene gotova prica. Savjetuj se bar na dvije strane
    Jutro svima, bas je krasno suncano jutro, jel da ?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Asper prvotno napisa Vidi poruku
    KrisZg, nisam bash sigurna da je obavezno, meni je pokoja vise i dr. me pitao zelim li ili ne zelim kombinirani kao i amniocentezu, kaze sa je njegova zakonska obveza obavijestiti me o preporukama al da je izbor moj
    to je ono sto ja znam. Sad kako tko tome pristupa to je drugi par rukava. Znaci ja rekoh da ne zelim, upisao je u karton da ne zelim i za mene gotova prica. Savjetuj se bar na dvije strane
    Jutro svima, bas je krasno suncano jutro, jel da ?
    Pa zato mi je i cudno da me trazila da potpisem, to mi vise zvuci kao metoda zastrasivanja...ne osjecas se bas ugodno.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku

Yummy, cestitam!
    (vidiš da vam ne treba pomoć )

Ajme Kris, ja mislila da si ti malo starija koka (budući si rodila 2000-te), kad ono mlađa od mene

Nisam čula da je 30 bilo kakva granica za preporučene pretrage - sve to krene nakon 35-te,
    ali bitno je i koliko ti ima MM (tu je granica vjerojatno 40)

kad sam bila T, bili smo ispod svih granica, a ako opet ikad opet budem T bit ćemo iznad svih
    Posljednje uređivanje od techna : 02.05.2014. at 11:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •