Tayla, gdje si nam ti?! Javi se.........
Živjele sve radilice! Za novac i na bebi...![]()
Tayla, gdje si nam ti?! Javi se.........
Živjele sve radilice! Za novac i na bebi...![]()
ja uvijek kupim onaj clearblue za 20-tak kn.taj mi je prvi put pokazao plus pa sam ostala kos njega.
Pozdrav curke! YM ~~~~~~~~ za pozitivni testic!![]()
Imam pitanjce, danas mi je 21 dc, dolje nekakav iscjedak,vrlo obilan, onak proziran bez mirisa, lagano sluzavo. Heh kak sam ja to slikovito docarala! Jel netko zna kaj bi to moglo bit?
moja je samo sluzava...mislim na iscjedak
...ne rasteže se...još,ali je bjelkasta
YM, čestitam!!
Kriszg, a da odeš na par tih važnijih pregleda privatno?
Nikakvi novci ti ne mogu nadoknadit gubljenje živaca po bolnicama i socijalcima koji traže takve potpise![]()
Ma nije nikakav vazan, redovan je.Uzv na merkuru je na kombiniranom cisto solidan.Odgodila je pregled za 6 dana(ali nije prvi put da odgada) i to me podosta iznervira, jer kao visokorizicna trudnoca.I moji zivci nategnuti.Ako ce me bas zezati, potpisat cu joj.Ona je dosta specificna po karakteru a i ja sam
Bila bi ja vec na uzv da je placa legla.Nish prije iduceg tjedna.
Pozdrav cure! Hvala svima na cestitkama! Makar sam ja jos uvijek skepticna. Posebice nakon spontanog. Pricekat cu jos par dana da ponovim test, pa vam javim za definitvno.
Super vijesti Yummy mummy! Drzim fige da se podeblja na sljedecem testicu!
YM cestitam!!!!! Predivno
KrisZg trazi up sa sifrom D1, ona se jednokratno preda i vrijedi za sve preglede u bolnici koju odaberes skroz do poroda. Ne trebas svaki put po up. Koliko ja imam saznanja vezano za UZV-e u bolnicama, znam da na Potpomognutoj u Petrovoj skoro svaki put rade i UZV.Barem mi je tako rekla jedna nasa suborka. Zene koje vode trudnocu u Petrovoj u TA u onom staklenom dijelu su po tom pitanju zakinute, fakt se ceka po pola dana i tamo uopce nema UZV aparata nego se ide u onaj podrum kad ti dr kaze. I tamo opet cekas pola dana. Ja prva nebi isla tamo jer ono fakat nisu ljudski uvjeti. Za druge bolnice nemam pojma.
Tigric
Ljubilica toga sam se i ja sjetila, tj.sjetila se tebe da imas tu d1, rekla mi je sestra da misli da ova to ne daje?ali da se dogovorim s njom na ovom pregledu.Mislim, cekas pregled, i onda sat vremena prije ti otkaze.U merkuru znam da se ceka, ali nema sanse da te ne pregledaju, jedino ne znam kako je s ostalim stvarima tko izdaje uputnice, recepte itd..to vjerovatno kod nje moram ici opet?
Kris samo neznam jel možeš samo tako tražit da vodiš trudnoću u bolnici.
Ali i oni si svašta dopuštaju, mama mi je 3 puta išla na naručeni pregled grla i 3 puta je čekala da bi poludila i došla na šalter na koji je uredno predala papire da pita kal se događa da bi joj rekli da jr dr. odsutan. Ja u ponedjeljak zovem ortodonticu da provjerim u koliko sati imam termin jer sam zapisala datum al nisam vrijeme i kažu mi dr. nema ona je na go. Da nisam nazvala danas bi došla i otišla kući, malu bi izvukla iz škole bezveze.
Meni se po defaultu vodi visokorizicna trudnoca, ovako me bude za svaku glupost slala u bolnicu na uzv.Najvjerovatnije uzv koji je kod nje je onaj isti prvi koji je izumljen, jedino kaj je ona izvrstan dijagnosticar, poznaje ogranicenje uredaja...srasla je s njimeNista nemrem promjeniti, just easy do 08.05. pa budem vidjela.
Moj bivši gin. je imao super uzv, a kad sm prvi put bila trudna ginekologica je imala isto prestari, uopće je fascinantno bilo da išta može naći s njim.
Samo ti pitaj za tu D1. Po meni s tim samo olaksavaju posao svima, ti ne ides 100x po up a ona ne mora 100x davati ti istu. Mislim da svatko ima pravo birati da vodi trudnocu inu bolnici. Pa zasto ne?
Ponavljam, da mi je trudnoca prirodno ostvarena, nebi ju vodila u onoj staklenci u Petrovoj nakon sto sam cula iskustva svojih prijateljica. Al opet, nekome to ne smeta da provede dan u bolnici
lista za 03.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 27 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutro!
Evo, pijuckam marulju za promjenu.Nije gorka kao što su opisivali...
Lorelai, evo i tebe u Gornjem domu! Bravo, dobrodošla! Kako se osjećaš?
Tigrić, kako si ti? Žao mi je zbog -......Jesi kupila vrkutu na kraju?!
Jutrooooooo!
U petrovoj na PT1 i 2( odjel za t koje su rizicne )sto cekas cijeli dann i nisu nis posebno. Ja sam tamo vodila prvu t i nisam se nis posebno odusevljena. Isto na uzv ides u podrum al nemorad cekat jer imas prednost pred svima nakon kaj si na odjelu sjedila i cekala cijeli dan.
Da, za petrovu sam cula.Ja tak i tak spadam pod merkur pa ako se odlucim i budem mogla, vodit cu tam.Hvala, cure
dan svima!!!!
bljakasto vrijeme...za čistit i bit doma...
srećice..kad se navikneš na marulju sasvim je ok..meni je bila možda prvih par dana gorka...pila sam je i ovaj m. do o. a onda još samo ovaj mjesec pijem vrkutu...pa ću malo pauzirat...inače sam se oboružala kapima i ciklom...i tamanila sam ananas...uz folacin(uh puna sam tih svakakvih trava i medikamenata)
obavili smo svoje tjedne vježbe..i domaću zadaću i sad nam je samo..
što ćete za vikend?
Jutroo! hvala Sreco na dobrodoslici u Godnji dom.. Ja sam ok, imam sve poznate znakove Pms-a tak da sad samo cekam utorak da dodje i prodje
. A ujdeno se i pakiram i begam u svoju drugu rezidenciju..tako da se javim kroz dan- dva kad dodjem k sebi
.
tigric![]()
srećo..nisam još kupila čaj..ah ,sumnjam da bi mi pomogao..razlog je sigurno što sam propustila ovulaciju,,pokrila sam one dane kad sam krivo očitala testove,poslije smo bili nekih 5dana razdvojeni i to ti je to...žao mi je ali nije tako strašno..mm mi stalno ponavlja-kad bude,bit će,kaj se uzrujavam..a ima i pravo.ja samo nebi da mi bude prevelika razlika među klincima.sin je sad 19 mj i bilo bi super da mu se unutar god dana rodi još braco ili sekica..
ola koke, kako ste?
Srećo ovaj tvoj avatar je pravo osvježenje u odnosu na vrijeme vani
Yummy čekam sutrašnji dan sa nestrpljenjem :D
Ljubičice jel ima još koja što za prijavit?
Ja konačno popišala pozitivnu trakicu danas, večeras opet akcija ako se na posvadim u međuvremenu sa dragim a na dobrom smo putu![]()
Jutro!
Evo skuhala sam nedjeljnu kavicu!
Ovčice, upravo tako, ovakav avatar sam odabrala da mene razvedri, a i vas.Nadam se da se nisi do kraja posvađala s mužem jer je jučer bio itekako važan dan.
![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 04.05.2014. at 07:29
i od mene...ima nas puno pa da kave ne prifali....
jutar!!!!!!!!
Evo i mene na kavicu. Jutro.
jutro curice drage!
hvala na kavici
da, i kod nas vrijemeali barem imam danas manje obaveza pa ću se malčice moći odmoriti.
baš mi treba jedan predah. tempo mi je takav da me već košta zivaca, a to za jednu trudilicu nikako nije dobro
ali, trudim se biti optimistična, pa valjda će pomoći...
danas mi već 8dc, kako vrijeme leti!!! Već danas ću početi piškati trakice i to dvije vrste (manje i više osjetljive), jer sam probala jednu vrstu, pa drugu i malo sam se pogubila...
sada ću usporedo obe pa ću se za ubuduće odlučiti koje su mi bolje (ako ću već morati nastavit...)
vidjela sam na internetu da čuvaju te trakice, slažu ih i prate nijanse... probati ću i to jer do sada sam ih bacala misleći da ishlape
jeste ih vi čuvale?
Posljednje uređivanje od kadulja : 04.05.2014. at 11:01
Kadulja ja sam ih bacala al znam da cure pisu i datume radi bolje preciznosti i odredjivanja. Meni to cak nije ni palo na pamet
Bome rano pijete kavuja se po noci dizem 3x na wc i luda sam, zaspem iza jutarnjeg utrica i probudim se slomljena. Sreca pa sam doma i mogu si to dozvoliti
Jos sam nocas u snu radila neki kolac koji nije uspijevao pa sam se digla i pokisla zbog neuspjeha hahaha
Zelim vam svima da sto prije imate noci kao ja i mazite busu
A gdje nam je Žuži?
Nestrpljive anke dugo nema, jel netko nešta zna?
Ljubilice...koliko brojis sada?
Ti snovi su presmjesni...ja sam se jutros na mm probudila![]()
Jutro kokice....
Tu sam ja,pratim vas..čekam kučku koja nikak da dojde.
Sad se več pomalo sekiram..čekam ju da dojde da se mogu naručiti na briseve,da mi budu taman gotovi do srpnja,kad idemo u novi postupak.
Al,mislim da bum sutra ipak zvr ginićku da me baci na uzv prvom prilikom.Nikad mi nije ovak bilo.
kadulja,ja uvijek slažem lh testiće jedan pored drugog i čuvam sve popišane.Tako i s hcg-om,a bacim ih sve kad dojde menga.
Kriszg sutra 11tta ti?
Sto se tice snova, mm mi kaze da sam ga jednu noc diralaiako mu ne vjerujem hahaha
Anka nam je dobro, nadamo se da ce iduci ciklus napokon u svoj dugo cekani FET dviju blastica
lista za 04.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 28 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Jutro!
Evo jedna ranojutarnja kavica!
jutro! ja sam posrkala jednu u autu do posla, a sad premišljam bi li još jednu.
jooj, hoću da ta glupa menga dođe što prije da se mogu opet baciti na posao.ovo čekanje je katastrofa.
Jutro!
Zar nije Yummy mummy trebala jučer popishati još jedan test?Ili mi je nešto promaknulo....
Tigrić, baš sam MM jučer govorila kako se slažemo u 1. dijelu mog ciklusa. Evo, vikend sam provela kao posve druga osoba...Slažemo se baš lijepo, kad su plodni dani isto, ali brate mili PMS i ono odbrojavanje, čekanje, umišljanje simptoma, ma ja sam druga žena!
![]()
neznam, što bi rekla,..prije nisam previše obraćala pažnju na taj pms budući da se nisam nikad ni opterećivala ciklusima, plodnim i neplodnim danima. a sad sam toliko usmjerena na sve da osjećam svaku promjenu na sebi...baš sam ljuta
A baš tako, primijećujem sve, baš sam postala cjepidlaka što se tiče ciklusa. Svaki mjesec isto. Prije udaje samo sam htjela da M. dođe na vrijeme i da me boli, svaki put jednako, jer tako sam znala da je sve ok, a čak sam mislila da je dovoljno da žena ima M. da zatrudni. Šipak!Sad o ciklusima znam toliko, da bi se netko mogao zastidjeti u razgovoru sa mnom. Nisam mogla ni zamisliti da pravljenje bebe može biti takva filozofija....
Jutro!
Mami - tu sam... Malo po malo zavirim kod vas, a budući da sam u skroz nekom drugom filmu, ne pišem... Obavila sam histeroskopiju - nalaz je uredan - i nadam se FET-u ovaj mjesec!! Kako si ti? Koji su tvoji MPO-planovi? Jesi li naručena za lipanj ili srpanj?
Cure - vidim da pišete da pijete Marulju i Vrkutu. Htjela sam vas samo upozoriti: Vrkuta ima antiestrogeni učinak. Ja sam je pila u FET-ciklusu s namjerom da mi regulira hormone odnosno da mi poboljša ciklus. A na kraju vjerujem da je ona kriva što mi je u 1. FET-pokušaju endometrij bio loš jer je utjecala na estrogen.
Ovo sam tek neki dan saznala - odnosno slučajno sam naišla na ovu informaciju na stranicama Poliklinike Harni http://www.poliklinika-harni.hr/Anti...oterapije.aspx
Zato - oprezno s travama!!!! Ja sam naučila lekciju!
Ja sam odustala od vrkute nakon jednog mjeseca, sad sam na marulji. Ako naiđete na štetnost marulje, upozorite nas...![]()
jutar..
hvala na upozorenju za trave...marulju pijem do o...a onda počnem s vrkutom...ali više ne onako kronično i stalno kao u prošlim mjesecima...tek šalicu-dvije...
YY,gdje si?čekamo lijepe vijesti!!!!!!!!