...obično se i mi zbog gluposti koljemo...mislim,razumijela bi da se zbog neke važne stvari..ali ne...bolje da ne kažem
...podržavam te!!!!!nemoj se ispričavati prva,neka on bude taj koji će ti prići...ali vibram neka to bude jako skoro...
...ja sam ko pokisla kokoš...ne znam,sve me već dva dana jako nervira,kriva riječ,pogled...rasplakala sam se kad sam čitala nešto u novinama (o sportu..moš mislit????)...
proći će me znam..do popodne ću bit ko nova...ali..sad grizemmmmmmm...
...a i boli me više desni jajnik,onako peckajuća bol ponekad,ne znam kako to dobro opisati..a nekad tupasti osjećaj,ono zaštreca na dvije sekunde ali dobro...sad se sjećam da kad sam bila ono malo trudna kad sam bila..isti mi je osjećaj bio na desnoj strani...,pila sam i tablete tri dana,voltaren i kafetine za bol,jer sam mislila da će mi doć m...na kraju se ispostavilo da mi je to bila uz trudnoću koja se vidjela,neka cista,ali nije bilo potrebe riješiti se je...
pitanje-koje tablete se smiju uzimat protiv boli,ono,ako m još nije došla,a boli,a možda je još neotkrivena trudnoća???

.
Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
Bubica i ja se tak osjecam fujkic i bezvoljno. A cice su mi inace ko baloni i broj vece pred mengu. A sad samo bole. Al mi je i dolje onaj pritisak. Ma ne znam ni sama. Sinoc opet fajt sa mm. Zbog gluposti smo se poklali i ovo je prvi put da se i drugi dan ne razgovaramo zato kaj je stvarno pretjerao i ne mislim razgovarat s njim dok se ne isprica. Kad je dosta onda je dosta.