Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kadulja prvotno napisa Vidi poruku
    žuži ne bi ja da ti dočekaš taj 7. nego da nam otvoriš novo odbrojavanje ovdje i da što prije netko smijeni
    a kada smo kod ibuprofena, meni je zbog glavobolja barem jedan bio na gotovo svakodnevnom meniu...
    ti pracetamoli kao da popijem čašu vode, ništa od njih..
    ali ima već par mjeseci da sam se "skinula" sa ibuprofena i moram priznati da su mi i glavobolje sva rjeđe
    e sada, je li to psiha, nešto drugo ili treće pojma nemam, ali me happy!
    Je,slažem se.
    Ja sam evo obavila neke pretrage zbog te glavobolje i fB sve 5,ali eto...neurolog mi je rekao u kratko,dok te boli popij Dexomen.
    I meni je godinama bilo tako nekako..što me jače boljela,češće sam pila tablete.A što sam češće pila njih,tako su mi sve manje djelovale,valjda se organizam naviknuo.I došlo je do perioda da mi više nije stala ni od kefetina,ni od voltarene...i tako u krug.
    Dok nisam s internetom otkrila koje kaj i paralelno s radom na bebi,smanjila sam i te tabletice.
    Dosta puta sam otrpjela bolove,samo da ne popijem tabletu..ali nije ni to rješenje.
    Sad več poznajem kakav će mi biti dan kad se u jutro probudim...sve ovisi o intenzitetu bolova i po tome procijenim dali pijem il ne.
    A i glavobolje su se dobrano prorijedile.

I da, i tnx na lijepim željama.
    Posljednje uređivanje od žužy : 09.05.2014. at 13:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •