Evo cure ako nekoga zanima, cini mi se kao dosta kvalitetna informacija
http://www.trudnica.hr/clanci/pretra...a-neplodnosti/
Evo cure ako nekoga zanima, cini mi se kao dosta kvalitetna informacija
http://www.trudnica.hr/clanci/pretra...a-neplodnosti/
thanx kris, korisno, pobojeno sve i kratko i jasno pojašnjeno
samo što se naježim svaki put kada vidim "...a za one +35..."![]()
Hm... a ja pak neznam pod koje spadam
Uskoro mi je 35. a nekak se još ne bi ubrajala u one 35+.
Il to samo zavaravam sama sebe...![]()
ma to su tako lijepe godine, za sve osim za biti na ovoj temi
ali! uređujem samu sebe ovo nije mjesto za širenje loše energije
ponavljam se - isteklo 2min za uredit poruku...
Posljednje uređivanje od kadulja : 12.05.2014. at 12:27
pitanje za cure koje pipaju položaj cerviksa.1. da li se tijekom ciklusa mijenja i položaj otvora cerviksa? Naime, meni je jučer bio visoooko i mekan je skroz, ali sam otvor jedva napipala. bio je nekako sa strane.2. koliko otprilike bude visoko i mekan. za vrijeme plodnih dana ili samo za vrijeme ovulacije??e da, a lh jučer skroz negativna. više ništa ne znam....
kudri polozaj cervixa je samo jedan od dodataka u cijeloj paleti - lh trakice, BBT, sluz... po meni ima smisla samo kombinirano
inace, cervix se digne i prilikom napaljenosti pa nije bas pouzdana polozaj bi se trebao preklapati otprilike sa pojavom plodne ili barem plodnije sluzi.
Kudri, meni je cervix inace nisko i tvrd je. Prosli put nakon AIH-a bio je visoko i nisam ga mogla niti dohvatiti. Tako je i ovaj put.
A izmedju ova dva AIH- a je skoro uvijek bio nisko i tvrd.
Eh,ja sam odustala od prepipavanja cervixa,nek ide vrit (ne doslovno)
Svaki mjesec mi je drukčije.
A u prošlom ciklusu,dok smo bili u postupku,bio mi je jako visoko cijelo vrijeme,čak i nakon neg. bete.Skoro pa ga nisam ni svaki put napipala opče,i sve mi bilo mekano jako,nekak "mesnato" u nutra.
kadulja,da točno..sad znam kaj je mama mislila dok mi je rekla nekad-da su mi tvoje godine i ova pamet.
Posljednje uređivanje od žužy : 12.05.2014. at 12:48
E da si još i cerviks idem pipati... Koliko bih onda imala pitanja![]()
Hahahaha ,kaj ne!
Što manje pipaš,manje se pitaš i manje znaš...a dok manje znaš,manje se sekiraš!
![]()
Bokic svima! Ja pokrivam sve! I plodno i neplodno! Haha ionak po trakicama moja o nije normalna! Sutra pisam test ak ne dode m danas! Jajnici me vise ne bole, mozda je to bila o?? Ili?
Joj toga sam se i ja uhvatila odmah na pocetku ali nije to bas tako...mislim da je jedna cura pisala da je tu info nasla u nekom starom ginekoloskom prirucniku, tada su zene isle puno kasnije na pregled...moja jest malo promjenila boju ali je mjenjala i pred M...tek sada ima skroz drugaciju, purpurno s ljubicastim![]()
Mami žao mi je što si procurila
Vatra sretan ti, ma najsretniji rođendan u malom zakašnjenju
Srećo hvala na dobrodošlici u ljubičice, al mislim da budem ove dane opet na dnu liste, moja tempica je neobično niska ovaj ciklus i baš se ničem ne nadam
Nekako sam jako rastrojena u zadnje vrijeme, na poslu posla preko glave, gubim energiju na totalno neke nepotrebne stvari i ne stignem ništa živo popratit tu na forumu , al nadam se da ču se poravit ovaj tjedan
Cure koje ste oko O sretno i nek se napokon primi
Hvala cure na cestitkama!!
Sreco, sretan rođendan Emi!
Anka sretno s FETom!
Ajde pisalice po lh trakicama neka bude pozitivan i HCG test pozitivan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joj ko ce docekat jutro za test... A znam da sad nema smisls radit...ili?
cure, cim sam vidjela ovu sliku, morala sam je podijeliti sa vama:
![]()
Jutro!
Moram čim prije zaželjeti Vatri SRETAN ROĐENDAN! Oprosti što ovoliko kasnim....Draga, želim ti sve ono što si sama želiš... Neka se sve ostvari!
Pri tome naročito mislim na bebicu...
![]()
Jučer sam pišnula Ovugnost štapi - testna crtica je daleko slabij aod kontrolne, dakle dan prije LH je bila pozitivna
- LH made in China - isti slučaj... Međutim, nije se pokazao ovaj ciklus. Nije zabilježio iste nijasne
Prošli ciklus mislim da su ta dva testa bila usklađena. Sve u svemu, gradivo ponovljeno. Za danas, pa ne znam što ćemo....Sutra ćemo sigurno, eto da stavimo točku na i.
![]()
Jutro!
Kris hvala na kavici.
Vatra sretan rođendan ! Malo kasnim al za lijepe želje nikad nije kasno.
Sinoć sam do ponoći radila sok od bazge.
i ja kasnim al se pridružujem čestitkama, Vatra sretan ročkas!
Hvala na kavici...
sretno danas nivesa!!!!!!!!!!!obraduj nas,plizzzzzzzzzz
Bok curke! Nista od testa danas, zaspala sam i sve nabrzinu i na kraju sam zaboravila! Kak je to uopce moguce zaboravit? Sad se sama sebi cudim!
Ma čekaj... Što si zaboravila? Popiškiti se u čašu pa sve otišlo u wc školjku?Nivesa, nivesa...
![]()
...to se ne može zaboraviti ...ali uvijek postoji popravni...možeš piškiti sad,...naprimjer![]()
Zaspala sam kadnim na posao, brzo na wc i kad sam se popiskila sjetim se da nisam u casu...i gotovo.. A sad nemam di ni kad,jedino dok dodem doma , al da li to ima smisla?
lista za 13.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Bubica, dooobrodošla u ljubičice!
Evo, Nivesa, pridružila sam ti jednog smajlića.... Je li ti se sviđa?![]()
fala....psttttttttttttt.........nema negative danas
.........ima smisla ,ima nivesa....ja ti na poslu imam one plastične čašice,pa kad mi dođe...piškim![]()
Emi i Vatri sretan rodjendan sa zakasnjenjemNivesa piski čim stignes! Gdje nam je Emily_zg? Meni sinoć pozitivna lh...nakon godinu dana kak je O 12-14DC, evo sad pozurila...
ful pozitivno i dobro...osim ako se izuzmu povremeni bolovi i onaj bljak osjećaj u trbuhu...u petak navečer sam morala popit lekadol kako me je bolilo,i leđa rasturala...a u subotu kao da sam imala cijeli dan kuglu umjesto jajnika,koja je pulsirala,a bol se povremeno širila niz bedro...ali idemo dalje....!!!!!
...popila već dvije kave...šalicu lista maline(od danas ga pijem,napravit ću pauzu sa maruljom i vrkutom)...i sad sam na šejku-banana,muslići od čokolade,i orašastih plodova...uz par kapi ulja noćurka...njami...držat će me cijeli dan
![]()
Sreco super je! To je povodom mog cekanja ili zaborava?piskit cu kad dodem doma, nemam ja na poslu uvjete za pisanje u casu i test uz najbolju volju. Radim u cvjecarnici a tu se ide na wc u birc ili javni wc.
Nivesa, nisam te htjela uvrijediti i staviti onaj smajlić koji umire od smijeha, stoga sam stavila onog koji štrika i čeka, čekamo te.Uz tog, htjedoh ti staviti onog koji drži fige, ali da ne bude kičasto. Evo ti ovdje
![]()
Haha ma nebi se ja uvrjedila, pa kome se jos dogodilo da je zaboravio napravit test!? Haha ja nikog ne poznam.albnekak nemam nikakvih pms ni t simptoma. Nemam pojma kaj da mislim. Jajnici su me bolili par dana, tj sub i ned i sad nista. Sano malo cice,inace mi se cice hoce razletit pred m.
Jel uopce ima sanse da mi test kaj pokaze ovak rano a da nije prva jutarnja?