Stranica 12 od 29 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, jučer oko 17 pozitivna lh.navečer, od 21h do 22h dosta jaki bolovin u donjem dijelu stomaka.danas ujutro samo neka lagana kao menstrualna bol.Bila bi uvjerena da je jučerašnja bol bila ovulacija, ali prema lh trakici je nemoguće da je ovulacija nastupila cca 5 sati poslje.Jel ima ko ideje kad je mogla biti o? Odnosno, da li je za vrijeme tih jakih bolova ili dan poslije?? S obzirom da je par sati prije bolova trakica bila pozitivna??

baš sam natrkeljila:D
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.05.2014. at 14:13

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Najveci problem je kaj meni m dode nekad 29 nekad 38 dan, varira u tom periodu.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa da, ovisno o tome kad ti je bila ovulacija.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri kad ovulaciju vizualiziras pomocu
    http://embryology.med.unsw.edu.au/em...ulation_06.jpg
    shvatis da to nije jedan trenutak nadam se da nisi gadljiva, ako jesi, oprosti.
    ako ti je jucer oko 17 bila pozitivna, O je mogla biti sinoc ili danas, a mozda i bas oko 22h. mozda je zapocela u 22h i trajala kroz noc. zasto ti je to u minutu bitno? puka znatizelja?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E a to ne znam

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nekad je ni nemam

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bubekica, hvala! da, puka znatiželja :D pokušavam shvatiti skroz svoje tijelo, pa eto, tumačim znakove.jučer nismo pokrili...:/ ako je o bila sinoć/noćas - danas je već kasno, jel da??

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri,a prekjučer?Možda malci prežive..al ak ste u mogučnosti,navalite još danas,čim čim prije-tim tim bolje.

nivesa ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri svakako danas pokrijte, bolje pokriti nego ne pokriti
    kad je bio zadnji keks prije O?

nivesa dokad radis? ponestalo mi kokica

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...
    meni se dogodilo...onaj put kad sam ostala trudna...stvarno sam zaboravila napravit test..ono ,sad ću,sad...pa nikako,jer iskreno...imala sam sve pms simpome,ali ono bolovi do bola,pa nekakva mala krvarenja,probadanja...apetita niš,slabo sam jela,ali kad sam jela onda bi pojela sve u roku odmah,haha...i mislila sam da imam problema sa mokraćom,nikako se natjerat na wc..ono kap po kap......i tek nakon više od 15 dana kašnjenja,ja se hladno sjetim...ajde sad bi ga mogla napravit
    ...
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Haha ma nebi se ja uvrjedila, pa kome se jos dogodilo da je zaboravio napravit test!? Haha ja nikog ne poznam. albnekak nemam nikakvih pms ni t simptoma. Nemam pojma kaj da mislim. Jajnici su me bolili par dana, tj sub i ned i sad nista. Sano malo cice,inace mi se cice hoce razletit pred m.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nivesa, nadam se da ćeš imati scenarij bubicazubica

podruzili smo se u nedjelju kasno navečer. dakle, ako je O zbilja bila ovu noć, prošlo je nekih 24 sata...trebali bi izdržati (trebali je ključno). ali nekako sam planirala da ih lansiramo baš baš baš kad treba! ali eto, mm nije bio od akcije, a silovati ga nisam mogla...ma budemo se sigurno i večeras družili jer mi se baš druži hihih, ali mislim da ekipa danas više nikako ne stigne ...
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.05.2014. at 15:07

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

no, užasno mi je zanimljivo proučavati svoje tijelo i slušati simptome. evo, od jutra primjerice imam tu laganu menstrualnu bol, više na lijevom jajniku i baš vizualiziram kako jajna stanica pliva po jajovodu prema maternici...e sad, dal je ekipa čeka po putu, to ne osjećam na žalost. nadam se da da...iako, ne ležim nikad nakon druženja i imam osjeća da sve izađe dok se odem oprati. pitanje je što ostane, a pogotovo nakon dan-dva...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri no worries, to je dobro pokriveno.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...ajmo se nadati da ekipa čeka...!!!!!
    ..ja sad po zadnje vrijeme ležim,ono najviše 15 min...u kakvoj god pozi...noge gore,na zidu.pa na boku...živi smijeh..ali isto ponekad imam osjećaj da sve ispadne kad se pomaknem..ali se sad dobro pripremim:namjestim uložak,i odmah nakon ležanja se obučem,i još malo poležim..a onda se tek idem oprati:...
    Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    no, užasno mi je zanimljivo proučavati svoje tijelo i slušati simptome. evo, od jutra primjerice imam tu laganu menstrualnu bol, više na lijevom jajniku i baš vizualiziram kako jajna stanica pliva po jajovodu prema maternici...e sad, dal je ekipa čeka po putu, to ne osjećam na žalost. nadam se da da...iako, ne ležim nikad nakon druženja i imam osjeća da sve izađe dok se odem oprati. pitanje je što ostane, a pogotovo nakon dan-dva...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

što sve nećemo napravit samo da se uhvati!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma šta ja znam, čini mi se da mi sve iscuri odmah taj dan, posebno jer se odmah idem oprati, a zaostaci idući...ali stvarno, ako se malo jače zakašljam ili kihnem, osjećam kako sve izlazi. pa sam zato i skeptična oko činjenica da sperma ostaje dugo unutra. možda u savršenim uvjetima...nemam pojma, možda pričam bezveze...

bubi, kaj misliš da nije to tak.

p.s. vidjela sam na drugom topicu da ste krenuli još jednim putem prema svojoj sreći, pa vam želim brz dolazak do cilja!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri iscuri ti sjemena tekucina, ali spermiji odu kud treba, ne brini. blago meni s muzovom hipospermijom, nemamo tih problema
    hvala draga

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

možda su sitni, ali dinamitni :pma kaj, čitala sam danas da spermijima treba cca 3 sata da dođu do jajovoda. naime, kreću se sporije od puža...tak da, mislim da moji svi iscure sa sjemenom tekućinom

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nadam se da cu uskoro doma, nemam ja radno vrijeme

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bubi, nije mi dalo da editiram. uglavno, super mi je da se znaš našaliti na svoj račun i što si pozitivna! sigurna sam da ćete uskoro imati svoju srećicu u rukama! sretno draga!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj sjecam se da sam negdje procitala da je najbolji polozaj za sacuvati ih unutra, sljedeci:leci na trbuh, podignuti koljena gore a leda drzati dolje ili staviti jastuk ispod trbuha

Nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

KrisZG, pusti ti ovo što si pročitala, nego reci kako si ih ti sačuvala??? :D

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da Kris, reci nam!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

KrisZG, pusti ti ovo što si pročitala, nego reci kako si ih ti sačuvala??? :D

Da Kris,da čujemo!

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni su sad na AIH-u rekli da lezim na ledjima sa prekrizenim nogama (desna preko lijeve). Pa vidjet cemo jel urodilo plodom :D

Kris?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eto mene ,test napravljen a rezultat kao i uvijek, nema nista. Eh

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    kudri iscuri ti sjemena tekucina, ali spermiji odu kud treba, ne brini. blago meni s muzovom hipospermijom, nemamo tih problema
    hvala draga
    ovo mi je poznato!! Ni mi nemamo tih problema, ista dijagnoza.. Ali uvijek lovim O ko blentava..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Eto mene ,test napravljen a rezultat kao i uvijek, nema nista. Eh
    Dok nema M

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da....sad cekam....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je poznato!! Ni mi nemamo tih problema, ista dijagnoza.. Ali uvijek lovim O ko blentava..
    Kaj da ti velim, ja jucer digla noge nakon akcije koja je bila s kabanicom
    Posljednje uređivanje od bubekica : 13.05.2014. at 18:31

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa ovako kako sam i napisala Procitala taman u drugom mjesecu i sjecam se da se dragi vrnuo iz kupaone a ja u toj pozi, on je mislio da ta poza znaci nesto sasvim drugo

Na vrijeme sam mu objasnila...i zaista ne pobegnu van, ako ste dovoljno spretne u okretanju hihi

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj HelloKitty prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su sad na AIH-u rekli da lezim na ledjima sa prekrizenim nogama (desna preko lijeve). Pa vidjet cemo jel urodilo plodom :D

Kris?
    E vidis, a opet uvijek nekako izadu van, tako sam ja naletjela na taj neki video mislim, anatomija nije vodoravna, vec je okomita i donji dio treba biti gore.E sada to je izvedivo s jastukom pod guzom u misionarskom(nije da sada djelim savjete o keksu ali puno vise uzivancije je u toj pozi)ili brzi okret na jastuk pa dupe u zrak

Zamisli da si kod doktora u toj pozi ahahahaha

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hahahahah! zamisljam tu pozu,mislim da bi i mm shvatio kao nesto drugo!
    Ali citala sam da ni to nije lose jer je penetracija dublja i kao lakse decki doputuju na odrediste!
    Posljednje uređivanje od nivesa : 13.05.2014. at 22:56

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Baš ste me ljepo nasmijale prije spavanja

i ja beznadno ganjam O, a položaje sam dugo proučavala i prakticirala.. i odustala ..
    sad imam samo jedno pravilo , bez obzira na položaj, UŽIVATI!!

učinkovito je isto kao i preporučeni položaji tj. totano neučinkovito ( bar kod mene)

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku

i ja beznadno ganjam O, a položaje sam dugo proučavala i prakticirala.. i odustala ..

učinkovito je isto kao i preporučeni položaji tj. totano neučinkovito ( bar kod mene)
    A i kod mene ocito, ja se samo trudim gustat i ostalo ce doci samo,nadam se !

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj da ti velim, ja jucer digla noge nakon akcije koja je bila s kabanicom
    Buahahahahaha...
    Dobra si!!!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

A stvarno ste dale savjeta i savjeta oko zadržavanja dečkića... Ja, primjerice, tijekom akcije imam jastuk ispod guze, a potom opa, noge gore! 10-15 min) i ležanje pola sata, ako je popodne, a ako je večer, odem spavati s dečkima.

Želim vam dobro jutro! Eto, ja sam pospana, već treći dan zaredom.... Odgađam drugu kavu za tamo negdje 11 sati.

A sada, evo jedne virtualne krmeljuše!

MM i ja smo još i sinoć pokrili, ah... Pa je dragi dao ideju da bi možda morali i večeras. Jesmo se kidali od smijeha! Ne znam je li to uopće više izvedivo, eventualno sutra.

Nivesa,
    žao mi je zbog -... Budi mi dobro!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 14.05.2014. at 08:22

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

potpisujem!
    Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku

i ja beznadno ganjam O, a položaje sam dugo proučavala i prakticirala i odustala ..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutro...sunčano i predivno!!
    nivesa-žao mi je zbog -..ali dok god ne dođe treba se nadati!!!!!!!!možda nakon par dana - postane +
    srećice...samo vi pokrivajte sve dane...ali sad si uživancijom,bez pritisaka...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Uživanciiiiiiiiiijaaaaa!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nivesa...sorić zbog testa...još nije sve gotovo....
    ja od jučer počela pišati trakice...naravno ni blizu jednake crtice ali bitno je početi na vrijeme!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bokic, a kad da ponovim test?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

znači, ležanje je ipak važno! sam vam rekla! moje sve iscuri van jer ne ležim nakon uživanje, nego se idem prati... možda je u tome štos???
    blago vama na uživanju. mm već dva dana spava ko zaklan navečer i nije za ništ! baš sam ljuta na njega

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nivesa, sutra, tako sam barem ja čula savjet. Ako je jedan dan -, ponovi za dva dana jer se beta dupla svakih 48 sati.

Ma spermići odu brzinom svjetlosti... tamo gdje trebaju otići. Toliko žena ne leži poslije druženja, niti im padne to napamet, a opet zatrudne. Nešto malo lezi, Kudri, nemoj baš ODMAH ustati. To je dovoljno. Barem mislim...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sreća83, jel ti pišaš trakice ili ikako drugačije provjeravaš/osjećaš ovulaciju ili se pretvoriš u zeca u tom periodu?? :Dmi, koliko god se planiramo kao svaki dan i nekoliko puta, na kraju u tom plodnom periodu uspijemo cca 3-4- puta! češće nam nekako više nije gušt, pa ne stignemo. uglavnom, uvijek bude neštodosta smo blizu po danima, jel da?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kudri, ovo mi je 3. ciklus da piškim trakice. Evo, i ovaj ciklus sam osjetila desni jajnik. Barem ja tako mislim, da se to javljao jajnik. Pikanje s desne strane trbuha ispod pupka, kroz cijeli dan... Eto, baš taj jedan dan, a sve ove dane ništa. Nikad prije nisam obraćala pažnju.... Možda mi se to i prije događalo. Sada osluškujem i kolanje krvi u
    venama kako bi se reklo...

Prije sam pratila samo sluz, ali marulja je ovaj ciklus dala puno vodenkaste sluzi, nisam imala EW.

U te dane da mi se družiti, evo ovo je 2. ciklus kada smo tri-četiri dana zaredom, to je vrhunac. Prije smo svaka dva dana. Sad kad vidim dvije crtice za LH, sva se zajapurim i požurujem MM! Naravno, čak i kad nam se ne da, nađemo opravdanje i trudimo se uživati... A što ćeš....

Da, ti i ja smo samo 2 razlike ciklusu.
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 14.05.2014. at 10:29

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro!!!

Nivesa, a da pricekas onaj famozni 38 dc koliko ti i traju najduzi ciklusi, cisto da se jos vise ne bediras... Ali ti ako hoces mozes i prije...

Evo friske dobre domace pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, pa tako bi to i trebalo. ja se ljutim malo na svog muža jer njemu ne smijem ni spomenuti da su mi plodni dani. sve mu mora biti spontano!! grrrrrrr....i baš zato se dogodi da uopće ne pokrijemo, već se seksamo par dana prije i to nekoliko dana zaredom iz gušta, naravno. a onda kad treba, onda nit iz gušta, nit iz mušta!evo, ovaj ciklus sam pišala pozitivnu trakicu, ali smo išli u grad, vratili se kasno i njemu se neda. a neda mu se ni idući dan jer je jaaaako umoran! grrrrrrr....i sad umjesto da se nadam, ja opet tužna jer mislim da se nemam čemu nadati. osim ako mu dečki nisu super esktra izdržljivi i trajni, pa su čekali gospođicu par dana!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Joj Kudri, već kad imaš te LH trakice i pokažu ti pozitivno, probaj ga zavesti u te dane. Miša mu, taj dan ka dje + i sutradan. Obuci nešto specijalno, uključite neki program, filmić za odrasle (nama dobro dođe i to)... Pokušaj mu olakšati te dane, tako da se ne umara, koliko je to moguće, nemojte se umarati, npr. nemojte ići u grad.

Udri mašti na volju. K tome, imaš opravdanje za kupiti neku finu čipkicu, zavisi što mužek voli....

Svašta sam ti nabacala ovdje, ali kužiš, jelda?
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 14.05.2014. at 10:43

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

znači, ležanje je ipak važno! sam vam rekla! moje sve iscuri van jer ne ležim nakon uživanje, nego se idem prati... možda je u tome štos???
    blago vama na uživanju. mm već dva dana spava ko zaklan navečer i nije za ništ! baš sam ljuta na njega
    Pa sada koliko je vazno, ne znam.Prema medicinskim istrazivanjima nisu dokazali vaznost ali eto praksa pokazuje drugacije.Mislim da je ipak vazno uzivanje, cak navode orgazam kao dobrodoslu pomoc plivacima.Nemoj si sada razbijati glavu sto nisi lezala, fino se izvali preko jastuka i uzivaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •