Bok curke! Ajme nemrem vas pohvatat.. Toliko se puno dogadja ovdje na forumu da jedva uspijem sve procitati (naravno laptop mi je u komi vec 10dana i onda se snalazim s telefonom i ostalim gadgetima ali nije to to)..Sreco super su smjalici, pogotovo ovaj s bichem..Svaka cast!,Kudri kuzim te u potpunosti, i meni se cini ponekad ko da moram natjeravati mm da se primimo posla a on ga oteze pa oteze.. I zato vec 3 ciklusa kaskamo i fulalvamo O.. Nikak na zelenu granu a ja luda ko siba...
I jos sad pobegne na sluzbeni put od 3 tjedna,psmt,.
nego imam pitanjce; naime bila sam kod zubara, imam brdo nekih problema i sad me salje na slikanje Xray sljedeci tjedan. Iako mislim da ima jako male sanse da sam/bit cu trudna ( keksali smo se u nedelju a O je bila jucer) ali me kopka pitanje sta ak jesam.. I kaj sad da radim? I koliko je to opasno ili si samo brijem sve skupa too much??-- velim;luda ko siba!

Svaka cast!,Kudri kuzim te u potpunosti, i meni se cini ponekad ko da moram natjeravati mm da se primimo posla a on ga oteze pa oteze.. I zato vec 3 ciklusa kaskamo i fulalvamo O.. Nikak na zelenu granu a ja luda ko siba...
I jos sad pobegne na sluzbeni put od 3 tjedna,psmt,.
Odgovori s citatom