Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku

ola...eto me...
vidim da se vode neki razgovori oko mog herpesa,haha...i da imam onaj dole herpes...a ne na gornjoj usni...
dobila sam ga prije jedno 7 god,kad sam u paketu dobila:upalu bubrega da sam završila u bolnici;hemeroide(prvi put u životu,mislim grozno....ne želim više to nikada),menst....bila sam tri mj.na bolovanju...a herpesa se nikakako riješit uza sve antibiotike...ali dr.je rekla da to nije onaj zarazni ,niti prenosni(mada je meni svaki hepes herpes...)...i od tad svaki put ja znam kad mi padne imunitet,u kombinaciji sa stresom,uvijek ga dobijem na istom mjestu...ne dešava se često,možda jednom u godini dana...ali točno ga osjetim...uffffffff...
da,po nekim proračunima,mojim...25 dc,jučer sam trebala dobit-nisam...sad svaki čas očekujem..onaj bljakast osjećaj je još uvijek prisutan,kao i boluckanje....
mislim da mi je marulja ili vrkuta(možda i one kapi) čak produžila ciklus,pa će(ne)doć do 28 dc...mislim da nema još smisla radit nikakav testić,zbog razočarenja,jer smo se toliko trudili ovaj mjesec i sve podredili tome..(nije da nisam mislila,drage moje...uffffff,čak mi je u pričuvi bila sutra vađenje bete..ali neću..iz principa
..i ništa nije ispalo vanka(pazila sam dobro,haha).. i mada sam ja već i isplakala ovaj ciklus,koliko me bolilo,probadalo,grčilo, i to konstantno već 8 dan...da sad jedva čekam nekako da se riješi ta stvar...
...uf hvala što ste me saslušale i što mislite na mene...i baš ste me sad malo oraspoložile i nasmijale
temp.sam jučer izmjerila čisto iz znatiželje,danas nisam...tako da po tome isto ne mogu znat nešto više...
jedino me sad muče te cice..taj neki osjećaj peckanja,i svrbeža iznutra...????
možda proljetna alergija na svašta nešto????
ljubilica-sretno,sretno!!!!!!!!!!samo ti odmaraj i pazi na se i to malo čudo u tebi!!!
kris-kako si?
Nije ti prerano za test...

Dobro sam, mucnine su jos podmukle iako su prema rasporedu, popodnevne.Polako idemo dalje