Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    tigrić, slažem se s curama. možda jednostavno nisi ulovila onu najvišu razinu lh. nadam se da je to razlog. ili, možeš si u glavi posložiti i drugi scenarij - razmišljati pozitivno i nastaviti se lijepo druziti s mužićem i čekati da ovulacija nastupi!

kadulja, isti smo dc. koliko ti inače traje ciklus? i koje "simptome" imaš?
    kudri pratimo se ovaj mjesec. Ne znam što bi ti rekla koliko mi traju, jer su se zadnjih mjeseci malo ibrčkali pa je raspon 25-33 dana.

Do tada su bili nekih 29 dana, ali teško mi je išta znati jer sam do 10/2013 bila na pilulama dugo godina pa ne mogu znati što bi bilo da ih nisam pila.
    LH trakica npr u prošlom ciklusu pozitivna 11dc, a u ovom 15dc
    Lutealna faza u prošlom ciklusu 14 dana, a ovaj ćemo tek vidjeti pa ću valjda biti nešto pametnija...

Kako stvari stoje kod tebe?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kadulja prvotno napisa Vidi poruku
    kudri pratimo se ovaj mjesec. Ne znam što bi ti rekla koliko mi traju, jer su se zadnjih mjeseci malo ibrčkali pa je raspon 25-33 dana.

Do tada su bili nekih 29 dana, ali teško mi je išta znati jer sam do 10/2013 bila na pilulama dugo godina pa ne mogu znati što bi bilo da ih nisam pila.
    LH trakica npr u prošlom ciklusu pozitivna 11dc, a u ovom 15dc
    Lutealna faza u prošlom ciklusu 14 dana, a ovaj ćemo tek vidjeti pa ću valjda biti nešto pametnija...

Kako stvari stoje kod tebe?
    hihihi, slično je i meni. ciklus budu od 27 do čaaak 37!! no, jednom sam imala tako kratak i tako dug ciklus. u principu su cca 30-33 dana
    uglavnom, jaaako nepravilni.
    meni lh u ovom pozitivna 16dc i uvijek bude tak oko 15 dc. lutealna je dosta produžena...a ništ, pratimo se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •