:-ajde ajde....nitko ne bi bio sretniji od nas ovdje...
plizzzzzzzzzzzz......pish pish....
hk-neka bude sutra jako dobar dan![]()
Sreco, vidim da ti je 24dc, vjerujem da vec mozes piskiti. Vjerojatno se malisa do sad ugnijezdio u hotel uterus
Ajde, vrime je za novo odbrojavanje...
Cure, mislim da ne bi skakale više od mene zbog II!Hvala na navijanju i nagovaranju... Ako pishem sutra, bit će 11 DPO.
Moj plan je bio: pish-pish u ponedjeljak. Bit će 14 DPO.
Do tada, prednost dajem HK! Sretno, draga...
Prosli put kad sam imala pozitivan test bio je petakZato cekam sutra.
Grudi me malo bole. Vrlo malo. Nadam se i zelim, ali eto ostaje da vidimo.
Sreco, strpi se jos malo (vidi ko ti kaze)Drzim nam fige!!!!!
Cure, pozz!
Nisam bila ovdje sto godina, i ne znam što se događa...vidim spominje se piškanje, pa onda![]()
Da, ja sam položila pravosudni prije 3 dana i sad mogu normalno živjeti, aaaaaaaa!! Još nisam svjesna..sad slijedi odmor mjesecima...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
nisam stigla ništa danas pisati, ali trknula sam u ljekarnu po lh i brzo na poslu popišala i pozitivan je!! čak me malo i bolucka desni jajnik. znači posao pod obavezno. samo da mi ne prođe do večeras! jel to moguće. jučer nisam pišala.
Srecohvalaaaaa!
Bubicazubica nakon 11 mj i 26 dana učenja, uživam i cijenim proste stvari: sunce, drveće..hahaha..
Tigrić samo naprijed..i mene je jučer užasno bolio desni jajnik, tako da sam sinoć skočila na mm, a i danas ću kad dođe s posla..![]()
vucica cestitam!!!!!![]()
Žužy jesi vidjela kako to leti, nevjerojatno..a ja kao da sam bila u vakumu, hahah...hvala ti.!
Ljubi e upravo je tako..baš za plakati od istine..
Bubekica hvalaaaaaa...![]()
Vučice čestitam od srca, sjecas se da sam ti rekla da ces rasturiti!Ljubičice i ostale ~~~~~~~~~~ za hvatanje O i za +
lista za 32.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ja prijavljujem keks na eks sinoć! jedva samo stigli, maleni koji inače zaspi za 10-20 min se sinoć uspavljivao preko 45 min,a mm mora u noćnu...imali smo doslovno 5 min! ali dobro, misija obavljena! a sad ajmo mali plivači, napravite posao!
Sad nas je pola-pola. Pola u ljubičicama, a pola u odbrojavalicama.Toliko je ljubčica, da se mora izroditi II!!! Jednostavno je kao Zakon velikih brojeva.
Tehna, dobrodošla u Gornji dom, zajedno sa mnom!
Idemo, curice!![]()
Srećo,techna,welcome up!
tigrić,nek je plivačima bio sretan i uspješan put!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A bome smo se podijelile... Srećo,vatra ti je još gore.
Meni FeFić označio O,hm...a nadam se da nije bila tad,em mi je poz. lh bila ranije,em smo se zadnje sexnuli dan ranije.
Probala sam ga malko natjerati da se predomisli pa sam zbrisala EW oznaku ali i dalje stoji označena O,samo isprekidana.
Žužy, a što je s Vatrom? U postupku? Pa imam je na listi dugo. ? Sva sam se pogubila...
Ako ne treba biti tamo, da je sutra maknem?
I jučer me trbuh boluckao i u zoru... Dakle, bolovi: 9, 10 i 11 DPO. Ja:Ništa me ne tangira, smirena, kad bih i htjela plakati zbog grčeva, bilo bi na silu, možeš zamisliti?! A vrijeme mi sporo ide...... Do ponedjeljka ću svisnuti...
Vatra ti je prijavila da je dobila M, prekopaj po postovima od prejucer(?)....
HK grlim mila, sve znas...
Ajme, sad sam našla Vatru. Vatra, sorry... Danas joj je 3 DC. Nisam namjerno, sorry još jednom. Bar da si se jučer javila i da me ispraviš...Smotanka sam.
Mislim da ti nikad nece oprostiti![]()
Ma joooj nikaj strašno,naj se sekirati!
Srećo,a nebi ti nama pišnula?Znam da imaš
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja isto navijam za test pogotovo jer znam koji test imas![]()
Di ste, popišanke?![]()
Bubekica, ovako ću te:
Test će ipak pričekati, slušam glas razuma.
jutro koke!
šta sam ovo jedina nestrpljiva pišalica
moj minus pošišan jučer, doduše tek je bio 10dpo, ali bio je i exta osjetljivi test...
ajmo ostale pišalice, vrijeme je za novo odbrojavanje!!!!![]()
Sreca nam je bas pravo trudnicki smotana jutros![]()
![]()
Sreća, bubekica i je glas razuma!i žužy, naravno!
![]()
Ma šta ste se okomile na mene?!Znate, ako jesam trudna, onda vas čeka ječmenac...
![]()
A šalim se, sve ste mi drage....!
Inače, moja mama kaže da kad je žena trudna, onda ako joj se sviđa neko muško dijete ili muškarac, ne može ga se nagledati koliko joj je sladak, lijep, privlačan, uglavnom ne može skinuti oči s nejga (isto vrijedi za ženu), tada će beba biti taj spol! (imala je troje djece, dvoje je ispalo upravo po tome, hihihi). A ja imam u parku jednu curicu koju cijeli ovaj tjedan viđam i buljim u nju, doslovno.![]()
srećice ti si nama definitivno u drugom stanju!!!![]()
p.s. kada sutra budeš radila listu biti će 24.05.2014.![]()