Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

podsjecam na ovaj divan recept
    Ovaj prirodni lijek pomaže u nadoknadi vitamina i minerala koji su u organizmu nužni za povećavanje imuniteta. Mješavina se sprema od 100 grama badema, oraha, kikirikija, lješnjaka, kokosa, sezama, bundevinih sjemenki, oljuštenih sjemenki suncokreta, grožđica, suhih smokava, šljiva i marelica. Sve se nasjecka i samelje te pomiješa s kilogramom meda, a spraviti se može i upola manja količina. Uzima se ujutro i uvečer po jedna velika žlica na prazan želudac, a voda se pije nekoliko minuta poslije uzimanja smjese.

danas sam muzu napravila, javim rezultate

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

bubekica...super recept!!!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    podsjecam na ovaj divan recept
    Ovaj prirodni lijek pomaže u nadoknadi vitamina i minerala koji su u organizmu nužni za povećavanje imuniteta. Mješavina se sprema od 100 grama badema, oraha, kikirikija, lješnjaka, kokosa, sezama, bundevinih sjemenki, oljuštenih sjemenki suncokreta, grožđica, suhih smokava, šljiva i marelica. Sve se nasjecka i samelje te pomiješa s kilogramom meda, a spraviti se može i upola manja količina. Uzima se ujutro i uvečer po jedna velika žlica na prazan želudac, a voda se pije nekoliko minuta poslije uzimanja smjese.

danas sam muzu napravila, javim rezultate
    ja sam svom bila to isto davala,ali u kombinaciji sa šakom tableta pa ne znam što je koliko djelovala..vidiš dobro si me podsjetila..morala bih mu ponovno jednu teglu toga pripremiti..al ja sam čitala da je to za spermiogram..
    bubekica-ja svom trpam bioastin,l-carnitin, l-arginin, coenzim q10, vitamin e,selen,cink,omegu i matičnu mliječ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •