Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
Joj kada sam ja baki pricala(mlada je za baku) kaze ona meni, ma kvragu i testovima i doktorima, radi njih imam dvoje djece viska Uglavnom sa 4 i 5 djetetom se dogodilo isto, svi testovi su bili negativni, cak i beta...zena u KBC radila, okruzena doktorima i tupili su joj da nije trudna, jer je imala menstruaciju...tek kada je pocela osjecat bebu su povjerovali i na uzv nasli.Naravno tada su predlagali abortus pa je doktoru odgovorila da si zenu moze abortirati dok se beba mice u njoj.Dan danas kada to prica, odljepimo od smijeha.
Kad je moja mama bila T sa mnom imala je m prva 3 mj i tek taj 3 mj je skuzila da nekaj ne stima jer joj je m bila jako slabasna i jedan dan je curila nesto pa drugi slabo pa opet treci nesto sitno...otisla je kod ginica koji joj je rekao da ima cistu i da mora u bolnicu...otisla je u bolnicu kod dr koji joj je rekao da najvjerojatnije ima tumor na maternici koji ce trebat izvadit skupa sa maternicom... ha ha ..kad je dosla na treci pregled tj dogovor za operaciju dr joj je rekao da ima tumor ali tumor koji ce se za par mj roditi i plakati! Ostala je u soku jer nisu imali novaca za trece djete pa ga je pitala da li joj moze napraviti ab,onda joj je rekao da je trudna 3 mj i da moze ali da ce djete kroz par dana pocet osjecat kako se mice...kao sto vidite odustala je od ab i za dva dana osjetila kak se micem po trbuhu... tako da cure moje ni testovi ni dr nisu 100% pouzdani...ja osobno vise nikom od njih ne vjerujem..