Stranica 21 od 29 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola chiquite!
    kako ste mi ?

Kudri i Srećo

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ola! Mami uskačem pod zagrljaj između kudri i sreće... morala sam pišnuti jučer još jedan - za potvrdu

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj kadulja prvotno napisa Vidi poruku
    Ola! Mami uskačem pod zagrljaj između kudri i sreće... morala sam pišnuti jučer još jedan - za potvrdu
    Ma grlim i tebe

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bokic,evo zbrisala sam sa posla ranije.... pisnula lh...i nista...
    Koliko cekate,tj koliko dugo ne idete na wc prije pisanja trakice? ja nekad i vise od 4 sata...
    Da li to znaci da mokraca ima vise ili manje sanse za pokazat O??
    Ima li neko idealno vrijeme koje nebi smjela prekoraciti?
    Skoro svaki put mi se pojavi svjetla druga crtica??
    Jel to normalno ili? moze mi netko to pliz detaljnije objasnit???
    ...imam osjecaj da nesto krivo radim..
    piskim u casicu drzim trakicu par sekundi i stavim ju na ravnu povrsinu.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa, nista krivo ne radiš... Ja ni ne pazim kad sam išla na wc..lh uvijek radim iza 17h..ako ne mozes uhvatiti O, možda jednostavno moraš pokušati krenuti s testiranjem odmah iza vještice..koji DC si krenula ovaj ciklus?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pa danas ti je tek 11DC! Polako, za par dana ce biti pozitivna!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nivesa normalno je da bude uvijek druge crtice kod cura koje imaju pcos i visi lh.
    moguce je da nikad neces uloviti ovulaciju lh trakicama, ima i takvih slucajeva.
    najbolje je testirati se oko 17h, zadrzavanje mokrace nije potrebno. obzirom da su ti ciklusi ako se dobro sjecam 32-39 dana, ovulacija bi trebala biti 18-25 dana, otprilike. evo tablice, mozda pomogne.

Trajanje ciklusa Dan ciklusa kada treba početi sa testom
    21 dan 5. dan 31 dan 15. dan
    22 dana 6. dan 32 dana 16. dan
    23 dana 7. dan 33 dana 17. dan
    24 dana 8. dan 34 dana 18. dan
    25 dana 9. dan 35 dana 19. dan
    26 dana 10. dan 36 dana 20. dan
    27 dana 11. dan 37 dana 21. dan
    28 dana 12. dan 38 dana 22. dan
    29 dana 13. dan 39 dana 23. dan
    30 dana 14. dan 40 dana 24. dan

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

podsjecam na ovaj divan recept
    Ovaj prirodni lijek pomaže u nadoknadi vitamina i minerala koji su u organizmu nužni za povećavanje imuniteta. Mješavina se sprema od 100 grama badema, oraha, kikirikija, lješnjaka, kokosa, sezama, bundevinih sjemenki, oljuštenih sjemenki suncokreta, grožđica, suhih smokava, šljiva i marelica. Sve se nasjecka i samelje te pomiješa s kilogramom meda, a spraviti se može i upola manja količina. Uzima se ujutro i uvečer po jedna velika žlica na prazan želudac, a voda se pije nekoliko minuta poslije uzimanja smjese.

danas sam muzu napravila, javim rezultate

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hej curke...eto mene s mora..ubi me sunce...sad sam spremna za krevet..
    sreco..ne daj se..ćekaj ti lijepo pon.pa onda na testic kako si i zamislila..ne daj da te mi tu nagovaramo,mada smo i mi nestrpljive...
    kaduljice...ja se iskreno nadam da ce se taj minus ubrzo pretvorit u plus...kao i svima ostalima!!!
    ma jucer sam bila ful zbuki..posto mi je tek prvi put tamo,nisam se ni snasla..ali zato sad sljedeci pratit cu monitor i sama cu kalkulirati,kako ste i same rekle...a i nije bila moja dr.,nije je bilo,pa mi je bio neki onako visok crnokos,simpa lik,pojma nemam tko je...sve je to bilo ko na nekoj pokretnoj traci,haha..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

bubekica...super recept!!!

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    podsjecam na ovaj divan recept
    Ovaj prirodni lijek pomaže u nadoknadi vitamina i minerala koji su u organizmu nužni za povećavanje imuniteta. Mješavina se sprema od 100 grama badema, oraha, kikirikija, lješnjaka, kokosa, sezama, bundevinih sjemenki, oljuštenih sjemenki suncokreta, grožđica, suhih smokava, šljiva i marelica. Sve se nasjecka i samelje te pomiješa s kilogramom meda, a spraviti se može i upola manja količina. Uzima se ujutro i uvečer po jedna velika žlica na prazan želudac, a voda se pije nekoliko minuta poslije uzimanja smjese.

danas sam muzu napravila, javim rezultate
    ja sam svom bila to isto davala,ali u kombinaciji sa šakom tableta pa ne znam što je koliko djelovala..vidiš dobro si me podsjetila..morala bih mu ponovno jednu teglu toga pripremiti..al ja sam čitala da je to za spermiogram..
    bubekica-ja svom trpam bioastin,l-carnitin, l-arginin, coenzim q10, vitamin e,selen,cink,omegu i matičnu mliječ

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moj pije immunace extra, bioastin cekamo da stigne.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke...eto mene s mora..ubi me sunce...sad sam spremna za krevet..
    sreco..ne daj se..ćekaj ti lijepo pon.pa onda na testic kako si i zamislila..ne daj da te mi tu nagovaramo,mada smo i mi nestrpljive...
    kaduljice...ja se iskreno nadam da ce se taj minus ubrzo pretvorit u plus...kao i svima ostalima!!!
    ma jucer sam bila ful zbuki..posto mi je tek prvi put tamo,nisam se ni snasla..ali zato sad sljedeci pratit cu monitor i sama cu kalkulirati,kako ste i same rekle...a i nije bila moja dr.,nije je bilo,pa mi je bio neki onako visok crnokos,simpa lik,pojma nemam tko je...sve je to bilo ko na nekoj pokretnoj traci,haha..
    identifikacija dotičnoga sukladno opisu ne može biti jednostavnija..dr Manestar

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nivesa normalno je da bude uvijek druge crtice kod cura koje imaju pcos i visi lh.
    moguce je da nikad neces uloviti ovulaciju lh trakicama, ima i takvih slucajeva.
    najbolje je testirati se oko 17h, zadrzavanje mokrace nije potrebno. obzirom da su ti ciklusi ako se dobro sjecam 32-39 dana, ovulacija bi trebala biti 18-25 dana, otprilike. evo tablice, mozda pomogne.

Trajanje ciklusa Dan ciklusa kada treba početi sa testom
    21 dan 5. dan 31 dan 15. dan
    22 dana 6. dan 32 dana 16. dan
    23 dana 7. dan 33 dana 17. dan
    24 dana 8. dan 34 dana 18. dan
    25 dana 9. dan 35 dana 19. dan
    26 dana 10. dan 36 dana 20. dan
    27 dana 11. dan 37 dana 21. dan
    28 dana 12. dan 38 dana 22. dan
    29 dana 13. dan 39 dana 23. dan
    30 dana 14. dan 40 dana 24. dan
    Hvala ti puno! Da li to znaci ako ne ulovim O sa trakicama ju necu uspjet uloviti ni sa plivacima? Ili se mozda moja O dogada dok ja spavam? Ili se ne dogada uopce....

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

moj pije immunace extra, bioastin cekamo da stigne.
    ma ja ne znam više koliko sam love pustila na sve te preparate..ali lakše mi bude kad i sebe i njega kljukam svime time..imam osjećaj da se nešto događa barem..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa, nista krivo ne radiš... Ja ni ne pazim kad sam išla na wc..lh uvijek radim iza 17h..ako ne mozes uhvatiti O, možda jednostavno moraš pokušati krenuti s testiranjem odmah iza vještice..koji DC si krenula ovaj ciklus?
    Krenula sam ovaj put na 5 dc.cak sam pisnula jednu i ranije ako sse ne varam jer sam negdje na ovim podforumima procitala da cura ima O 5dc m a jedna zadnji dan m nemogu se tocno sjetiti kad i tko. pevise toga sam procitala. A prosli mj nisam ulovila O sa Lh trakicama ,tj mislila sam da sam ju ulovila 5 dc ali ocito sam fulala ...mozda nije druga crta bila dosta tamna..ili mi je lh bio visok bez O zbog pcos-a

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

a to je taj famozni dr.M...nije uopce los,moram priznati!!!
    Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    identifikacija dotičnoga sukladno opisu ne može biti jednostavnija..dr Manestar

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti puno! Da li to znaci ako ne ulovim O sa trakicama ju necu uspjet uloviti ni sa plivacima? Ili se mozda moja O dogada dok ja spavam? Ili se ne dogada uopce....
    Ako lh nije nikad pozitivna to moze znaciti svasta - da nisi ulovila O (ulovit ces je sexom svaki drugi dan kad god bila) i da nije bilo O. A da odes na uzv sredinom ciklusa?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa sad nastavi pa ces vidjeti. Ovi gore DC i kad se treba testirati pišu i meni na ovugnost lh trakicama pa pokušaj jos par dana.... Nadam se da ces uspjeti

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni danas 15DPO i M nema... Jel moguce da se malo produzi uslijed klomifena? Posljednji utric sam iskoristila u cetvrtak navecer.
    A ako ne dodje ni sutra da ja u pon uradim betu za svaki slucaj???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni obicno dodje 3-4 dana nakon zadnjeg utrogestana.
    Sto se bete tice, meni je potpuno nejasno oslanjanje na test, ja bih je svakako izvadila.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj kada sam ja baki pricala(mlada je za baku) kaze ona meni, ma kvragu i testovima i doktorima, radi njih imam dvoje djece viska Uglavnom sa 4 i 5 djetetom se dogodilo isto, svi testovi su bili negativni, cak i beta...zena u KBC radila, okruzena doktorima i tupili su joj da nije trudna, jer je imala menstruaciju...tek kada je pocela osjecat bebu su povjerovali i na uzv nasli.Naravno tada su predlagali abortus pa je doktoru odgovorila da si zenu moze abortirati dok se beba mice u njoj.Dan danas kada to prica, odljepimo od smijeha.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ako lh nije nikad pozitivna to moze znaciti svasta - da nisi ulovila O (ulovit ces je sexom svaki drugi dan kad god bila) i da nije bilo O. A da odes na uzv sredinom ciklusa?
    Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa sad nastavi pa ces vidjeti. Ovi gore DC i kad se treba testirati pišu i meni na ovugnost lh trakicama pa pokušaj jos par dana.... Nadam se da ces uspjeti
    Znaci da bi ja trebala pisat od 29 DC dok ne dobijem m... uh...A UZV ,znam da bi trebala otic ali jednostavno zbog posla nemam kada... mogu si jedino privatno to obavit,ako ko radi do 21 navecer...
    prije par god(znam da je to predugo vremena proslo) sam bila pa se pokazalo nesto...tj.dr mi je rekla da se sad posexate ostali bi T.. a i prvu t sam ostvarila spontano..ali sam te godine primala heparin 5 mj pa sam mislila da je zbog toga.Ne znam vise sta da mislim...Mislim da ako ovaj mj lh trakice ne pokazu O odustajem od njih i prepustam svoju srecu Bogu u ruke....pa sta bude
    Posljednje uređivanje od nivesa : 24.05.2014. at 23:13

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Joj kada sam ja baki pricala(mlada je za baku) kaze ona meni, ma kvragu i testovima i doktorima, radi njih imam dvoje djece viska Uglavnom sa 4 i 5 djetetom se dogodilo isto, svi testovi su bili negativni, cak i beta...zena u KBC radila, okruzena doktorima i tupili su joj da nije trudna, jer je imala menstruaciju...tek kada je pocela osjecat bebu su povjerovali i na uzv nasli.Naravno tada su predlagali abortus pa je doktoru odgovorila da si zenu moze abortirati dok se beba mice u njoj.Dan danas kada to prica, odljepimo od smijeha.
    Kad je moja mama bila T sa mnom imala je m prva 3 mj i tek taj 3 mj je skuzila da nekaj ne stima jer joj je m bila jako slabasna i jedan dan je curila nesto pa drugi slabo pa opet treci nesto sitno...otisla je kod ginica koji joj je rekao da ima cistu i da mora u bolnicu...otisla je u bolnicu kod dr koji joj je rekao da najvjerojatnije ima tumor na maternici koji ce trebat izvadit skupa sa maternicom... ha ha ..kad je dosla na treci pregled tj dogovor za operaciju dr joj je rekao da ima tumor ali tumor koji ce se za par mj roditi i plakati! Ostala je u soku jer nisu imali novaca za trece djete pa ga je pitala da li joj moze napraviti ab,onda joj je rekao da je trudna 3 mj i da moze ali da ce djete kroz par dana pocet osjecat kako se mice...kao sto vidite odustala je od ab i za dva dana osjetila kak se micem po trbuhu... tako da cure moje ni testovi ni dr nisu 100% pouzdani...ja osobno vise nikom od njih ne vjerujem..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nivesa, nadam se da sam te pogresno shvatila, ali po ovom sto si napisala ispada da par godina nisi bila kod gin?
    Pa zar radis svaki dan 8-20h?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Cure, hvala na zagrljajima... Kudri, žao mi je zbog minusa... Hoćemo li više ugledati drugu crticu na tom testu?! Dosta mi je više gledati samo jednu crticu, dok je druga strana testa bijela kao snijeg.

Sve mi se čini da ću se testirati u utorak.

Inače, spavam bezveze, ajme pa što je to? Buđenje svako malo, lagani san, jedva čkam ustati se. Katastrofa! Osjećam se kao da mi san nije potreban....

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 25.05.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kadulja, žao mi je i zbog tvoj minusa... Draga,

Sretan Dan mladosti!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutro drage zene!!!!!!!
    i potpisujem...sretan vam dan mladosti

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nivesa, nadam se da sam te pogresno shvatila, ali po ovom sto si napisala ispada da par godina nisi bila kod gin?
    Pa zar radis svaki dan 8-20h?
    Ja nisam nakon male i nakon pregleda poslije poroda otisla 8god,teski ptsp sam imala,otisla prije prosle t i buduci da imam vise srece nego pameti,bilo je sve ok.ne bih nikome preporucila takvu glupost

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja zadnjih 8 godina svakih 6 mjeseci idem na pregled, a u posljednje dvije godine kako radimo na bebici cini mi se jednom sedmicno da sam na pregledu.
    S mojom mamom na zracenju ima djevojka 1991 god. Isti stadij ko moja mama. A sve zbog neodgovornosti prema sebi.
    Nista necemo propustiti tih 30 min na pregledu, a mnogo cemo uciniti za sebe i svoje zdravlje.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bubekica krivo si me shvatila! Idem ginekologu svako malo, zadnji put u 1 mj.papa uredan pa mi je rekao da sre bacim na posao radenja bebe! I da se odmorim od dr malo jer sam zadnje 3 god svaki mj bila kod njih i po nekoliko puta od hematologa, ginekologa pa na dalje. Sad radim od 8-20 svaki dan do daljnjeg....na zalost...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Aaaa, thnx za objasnjenje...
    Pa kakvo je to radno vrijeme?!?! Uzas...
    A nista, onda ti preostaje kucno experimentiranje, mozda da probas mjerenje bazalne tjelesne temperature? To je za pcos-ovke mozda bolje rjesenje od lh trakica.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja M , točna ko vurica.. stigla točno dva tjedna od O

srećica piši sutra 2dc.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Šiškica, jao.... Još si mi i zacrvnila DC, u skladu s dotičnom gospođom. Šaljem ti zagrljaj....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bubekice kako mislis da cekate Biastin? Sta ga vise nema za kupiti?

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Moje M jos nema. Osjecam neke cudne zigove po stomaku. Osjecaj da samo sto nije, a ni kapi...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice kako mislis da cekate Biastin? Sta ga vise nema za kupiti?
    Ima, cekam da nam svoj visak posalje jedna forumasica

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 26.05.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:

lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dobro jutro!

Uz kavu poslužila sam vam i listu... Uživajte!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooo!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jutro svima!
    prošao vikend pa eto i mene..moram se vikendom bar odmoriti od kompa i interneta...
    inače od mojeg jednog keksa na eks onaj dan kad mi je bila pozitivna lh nismo se ni približili jedno drugome...jednostavno nije bilo prilike...tako da ako se dogodi beba od tog jednog puta bit će stvarno čudo!
    mislim, samo jendom je i dovoljno, ali opet, nekako mi se čini mala vjerovatnost...
    nego, ja sam 2.6. naručena na redovan pregled...nekako me malo starh budući da sam negdje ovdje na forumu čitala da je bolje ne prčkati po sebi u (ako slučajno bude trudnoće) u ovako ranom stadiju. sve mi dođe da odgodim pregled, a opet čekala sam ga 3 mjeseca. napomenuti ću mu u svkom slučaju, ali ipak, malo me struh

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

i zagrljaj svim minusima

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

šta je ovo??? neki štrajk za koji ja neznam???
    pa nikad se nije dopgodilo da se ovako dugo nitko ne javlja.
    nije valjda da ste svi tako vrijedni u ponedjeljak?
    meni se baš niš neda, a ni nije mi više gužva..polako rješavam zaostalu papirologiju..i svako malo provjeravam forum

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jutro curke! šta je sa ovim minusima ovaj mjesec?! negdje je nešto zapelo
    dajte recite vaša iskustva sa testovima za T "one step" od 10 jedinica, rok valjanosti 10/2015
    ono bi već detektirali da ima nešto 11dpo right?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajme odakle vadite te testove? moram i ja sad u potragu

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ja svoje naručila zajedno sa LH trakicama na njuškalu od nekog lika...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nema štrajka...
    samo hvatamo zaostatke od petka,i kasnijeg dolaska danas....
    ...inače srijeda ponovo na folik.-onaj veliki od petka se negdje skrio....igramo se skrivača...a ostali su mali...
    a i istina je da opće ni ne osjećam boluckanja jajnika kao prethodnih mjeseci...nula bodova...

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja imam opravdanje što se ne javljam... Pogađate?

Sutra ću se baciti na dno liste...

Neka bedara vlada ovdje na odbrojavanju, jednostavno nas neće pa neće... Inače, jako sam klonula ovaj ciklus, dotuklo me. Sad lupetam gluposti, uvijek je tako 1. dan M., ali ja ne mogu zamisliti da ćemo ipak imati drugo dijete. Ja to u svojoj budućnosti ne vidim, a želim... Kad vidim sve te obitelji s dvoje ili više djece.... Znam, imam već jedno dijete i to je pravi blagoslov, znam, ali nije mi valjda grijeh što želim brata ili sestru tom svom djetetu...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bubicazubica kako mislis skrio se? mozda je bas puknuo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •