viki, nemoj se opterecivati samo. svadje su dio braka. ako se muz i ja nismo posvadili niti jednom u tjedan dana, on se vec brine da nam je brak u krizi. Inace kazu da je prva godina najteza. Eto, prezivjeli ste je. Ja sam prije mjesec dana zapravo prestala raditi na bebi jer sam dosla do zakljucka da sam toliko fokusirana na nepostojecu trudnocu da zapravo ne stignem biti zahvalna na svome muzu, braku, kcerci i da stojim na mrtvoj tocci. Jednostavno samo odustala nakon toga od bebe i pocela uzivati u onome sto imam. I mogu reci da sam u tih mjesec dana bila puno sretnija, opustenija nego onih mjeseci kad sam se fokusirala na bebi. Sex nam je bio puno bolji jer nije bio programiran i eto, plusic na testu na kojemu nisam vise niti inzistirala pokazao se tek kao bonus i slag na vrhu torte...
Ima ona poslovica, bolje vrabac u ruci nego golub na grani...
Imat cete vi definitivno djece, samo se malo opustite...

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
Tigric i YM cestitam ! ! !
Curke evo da se malo javim.. Muz i ja zadnjih mj. Dana smo u uzasnim odnosima, totalno zahladili, nema sex-a , stalno neke prepirke, svade, uzasno se zivciramo, samo sutimo i uzasno mi je postalo u braku.. Mucenje.. Sad najmanje zelim dijete u ovakvoj situaciji! ! A tek nam sad bila prva godisnjica .. Pita me on jel nam to prva i zadnja ! !