Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Deichman obuća

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Deichman obuća

Zna li neko koliko traje rok za reklamacije?Poprilično sam zadovoljna njihovom obućom.Desilo se to da se curici odlijepio onaj prednji dio na balerinki,kupljene su prije nešto više od mjesec dana.Na njihovoj stranici nisam našla ništa.Ako neko zna...

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Pomislila sam da si otvorila temu zbog sinoćnjeg dokumentarca na HRT4, "Otrovne cipele":
    http://www.mojnet.com/video-reporter...eaeb5b853e643d

Stalno su spominjali Deichman, mada vjerujem ni mnogi drugi nisu ništa bolji.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 27.04.2014. at 15:29

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam taj dokumentarac gledala već prije i muka mi je od toga šta se sve događa i kako nas truju i još platimo. Kad bi znala gdje kupit provkjerene cipele bez toksina odma bi kupila kolko god koštale,bolje jedne poštene neg nekoliko pari otrovnih.
    Sorry,to nije tema.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

i meni se raspale filine tenisice kupljene kod njih za 3 mjeseca
    prvo se odljepilo na peti pa sastrane a nisam sacuvala racun inace bi mi uvazili reklamaciju

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mogu ti samo reći da, kad smo došli reklamirati sinove tenisice u Deichmann, trgovkinja uopće nije pitala kad su kupljene, pa...

U Muelleru su mi, naprimjer, rekli da je rok 3 mjeseca.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam jednom stajala na blagajni kad je prodavacica drugom kupcu govorila da je rok za vracanje 2.godine, ali mislim da se radilo o novim cipelama. Inace znam da ne kompliciraju oko povrata, odnosno- odi tamo s racunom, sigurno ce uvaziti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kolegica je reklamirala cipele unutar 3 mjececa (Planet obuća) a u MASS-u su joj uvažili reklamaciju uz račun i nakon pet i pol mjeseci.

ženazmaj avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mislim da po zakonu o zaštiti potrošača 6 mjeseci

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

deichmann, gotovo sam sigurna da je rok 6 mj. bez pogovora ti vrate novac ili zamjene obuću.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Deichmann cak uzima cipele kupljene u drugom ducanu:... a jesam objasnila: kupljene recimo u Rijeci mijenja u Osijeku (prema nekoj njihovoj regulativi uvijek prvo nude novac a onda zamijenu proizvoda za drugi) tako da vjerujem da su jako fleksi i da mozda moze i bez racuna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •